Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šorīt piecēlos pašā rīta agrumā, aizspēros uz purvu pēc dzērvenēm.....a dzērveņu nav! Nezinu kas noticis, bet vietās, kur katru gadu lasu, šogad to nav vispār!
man līdz mongoļiem, kā līdz āfrikai kamēr aizbraukšu, Tu visu jau būsi izvilcis a Tu tur ar džigu, mikrodžigu, atvadnoju vai DS šancē?
Par attiecīgu bairīša devu varu tevi ari aizšlepēt! Šeptēju tikai uz DS. Lai nesiptu prātu sev un citiem neko lieku līdzi nejēmu! Slāvi un ne tikai galīgi apmārrutkojušies. Tā jau stājos vietā kur NEVIENA tuvāk par pārsimt metriem nebij. Bet pēc pusstundas "apurba" ka nemetās.
Par attiecīgu bairīša devu varu tevi ari aizšlepēt! Šeptēju tikai uz DS. Lai nesiptu prātu sev un citiem neko lieku līdzi nejēmu! Slāvi un ne tikai galīgi apmārrutkojušies. Tā jau stājos vietā kur NEVIENA tuvāk par pārsimt metriem nebij. Bet pēc pusstundas "apurba" ka nemetās.
sarunāts par slāviem tajā rajonā ir vienkārši pipec...kamēr nesāks skolot ar akmeņiem, laikam nekas nemainīsies...vakar arī stāvēju apmēram metrus 20 no krasta un ar MJ mētāju pie krasta zālēm, un 2!!!!!! laivas uzskatīja pa pilnīgu normu uz velci izbraukt starp mani un krastu....dzirdēt gan arī viņa dabūja daudz, pats nobrīnījos, ka tādus vārdu salikumus māku
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tagad jau ar binokļiem citi sēž un vēro, vienīgā vieta, kur varu brīvi copēt ir Lielupe un tikai tāpēc, ka mans rajons ir nost no top vietām, tur es savā vientulībā kaifoju, ja nāk kāds tuvāk, uztaisu pauzi kamēr garām, jebšu paturu kātu ūdenī un viss ok, citās Latvijas upēs kur pabūts, tur aburbaiten pēc pilnas programmas, kultūras un ētikas nekādas.