[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Foruma moderators: Koka_Klucis, marti, Zivnieks  
Parcopi.lv Forums » Receptes » Dažādu dzērienu un kokteiļu receptes » Alkoholisko dzērienu receptes (Alkoholisko dzērienu receptes)
Alkoholisko dzērienu receptes
parcopiDatums: Otrdiena, 15.02.2011, 15:37 | Ziņa # 1
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pielikumi: 7981862.png (33.4 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Otrdiena, 15.02.2011, 16:42 | Ziņa # 2
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Martini kokteilis

Sastāvdaļas:

Martini Bianco - 50mL
Grenadīns - 10 mL
Dzērveņu sula - 50 mL
Kokteiļķirsis

Pagatavošana:

Martini un sulu sajauc kopā, lej glāzē, pielej grendīnu, dekorē ar kokteiļķirsi.



Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Otrdiena, 15.02.2011, 16:44 | Ziņa # 3
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Alus kokteilis - "sarkanā acs"

Sastāvdaļas:

Gaišais alus - puse glāzes
Degvīns, - ¼ glāzes
Tomātu sula, sāls

Pagatavošana:

Alus glāzē ielej alu un tad degvīnu. Pielej tomātu sulu, pievieno šķipsniņu sāls.
Pasniedz atdzesētu.



Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Otrdiena, 15.02.2011, 16:46 | Ziņa # 4
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Alus kokteilis

Sastāvdaļas:

Alus - 1glāze
Upeņu sīrups - 3ēd.k.

Pagatavošana:

Glāzē ielej sīrupu, virs tā - alu.



Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
copmanis78Datums: Trešdiena, 16.02.2011, 01:02 | Ziņa # 5
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2573
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Asiņainā Mērija

Sastāvdaļas:

Degvīns - 60 ml
Tomātu sula - 90 ml
Citronu sula - 15 ml
Melnie pipari - pēc garšas, bet vairāk nekā liekas, ka vajag
Sāls - pēc garšas, bet jāber daudz
Vorčesteršīras mērce - 3 šļācieni
Tabasco mērce - 2 pilieni
Ledus

Pagatavošana:

Visu saliekt šeikerī un kārtīgi sakratīt. Pēc tam ieliet High Ball tipa glāzē.

 
AnatolijsDatums: Trešdiena, 16.02.2011, 18:52 | Ziņa # 6
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Sālsmaize uzbeku gaumē

Sastāvdaļas:

Ķiploki,
Cukurs,
Baltmaizes garoza,
Vodka - 100ml

Lietošana:

Dzer kamēr lūzti, piekod baltmaizi un paosti ķiploku. Cukuru vodkai pievienot pēc individuāliem ieskatiem.



Za ribalku!
 
AnatolijsDatums: Trešdiena, 16.02.2011, 18:53 | Ziņa # 7
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Iereibis arbūzs

Sastāvdaļas:

1 pudele auksta šampanieša vai dzirkstošā vīna,
1/2 arbūza.

Lietošana:

Arbūzam nogriež mizu, izņem sēklas, sagriež kubiciņos un liek saldētavā uz 1-2 stundām. Tad ieber arbūza kubiciņus traukā un aplej ar šampanieti.
Lej glāzēs ar kausu.



Za ribalku!
 
AnatolijsDatums: Trešdiena, 16.02.2011, 18:55 | Ziņa # 8
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Kokteilis "Maskavas ugunis"

Sastāvdaļas:

4 tējkarotes ķiršu,
4 glāzes konjaka,
300g šampanieša,
ledus.

Lietošana:

Glāzēs iepilda sasmalcinātu ledu, ieber ķiršus, pielej konjaku, izmaisa, pielej šampanieti.



Za ribalku!
 
AnatolijsDatums: Svētdiena, 27.02.2011, 14:27 | Ziņa # 9
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Kārtainais kokteilis

Sastāvdaļas:

Kafija
Šņabis

Pagatavošana:

Lielā glāzē ielej tasi kafijas. Lēnām pārlej ar 200 gramiem šņabja. Tad vēl tasi kafijas. Sūc ar salmiņu.



Za ribalku!

Ziņojumu laboja Anatolijs - Svētdiena, 27.02.2011, 14:28
 
AnatolijsDatums: Svētdiena, 27.02.2011, 14:35 | Ziņa # 10
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Krievu tēja

Sastāvdaļas:

Melnā tēja - 4karotes
Apelsīnu sula - 120ml
Citronu sula - 15ml
Degvīns - 45ml
Kanēļa standziņas - 1gb
Krustnagliņas - pārītis
Cukurs - Pēc garšas
Apelsīna šķēle - dekoram

Pagatavošana:

Kanēļa standziņu un krustnagliņas 2 minūtes vāra ūdenī, pievieno tēju un visu turpina vārīt uz lēnas uguns vēl 2 minūtes. Izkāš glāzē un pielej sulas un degvīnu, pieber cukuru. Dekorē ar apelsīna šķēlīti.

Pielikumi: 2333472.jpg (28.4 Kb)


Za ribalku!
 
BriedisDatums: Ceturtdiena, 03.03.2011, 17:33 | Ziņa # 11
Svētdienas makšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 313
Reputācija: 2
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Sangria

1/3 sarkanvīna
1/3 baltvīna
1/3 "Sprite" vai "7up", "Coca-cola" un "Fanta"
augļi - apelsīni, āboli, vīnogas
ledus

Vīnu un limonādi lejiet lielā traukā, pievienojiet augļus un ledu un samaisiet. Lejiet glāzēs/kausos un pasniedziet.

Pielikumi: 3852503.jpg (29.0 Kb)


Ne spīles un, ne asakas!

Ziņojumu laboja Briedis - Ceturtdiena, 03.03.2011, 17:34
 
parcopiDatums: Ceturtdiena, 17.03.2011, 14:13 | Ziņa # 12
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Vakardiena

Sastāvdaļas:

Degvīns - 25.gr
Gaišais rums - 25gr
Citronu sula - 25gr
Sīrups Grenadine - bāra karote

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc šeikerī ar ledu un izkāš kokteiļglāzē.



Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Ceturtdiena, 17.03.2011, 14:14 | Ziņa # 13
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Krusttēvs

Sastāvdaļas:

Viskijs - 100ml
Amareto - 50ml

Pagatavošana:

Pilda viskija glāzē ar ledu

Pielikumi: 6932202.jpg (6.8 Kb)


Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Ceturtdiena, 17.03.2011, 14:16 | Ziņa # 14
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Toms Krūzs

Sastāvdaļas:

Viskijs - 150gr
Amareto - 15gr
Degvīns - 15gr
Ananasu sula
Ābolu sula

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc šeikerī un pasniedz glāzē ar ledu.



Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
parcopiDatums: Ceturtdiena, 17.03.2011, 14:18 | Ziņa # 15
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14085
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Vecā Burbuļa sieva

Sastāvdaļas:

Viskijs - 100ml
Kafijas krējums - 50ml
Kola - 50ml

Pagatavošana:

Sajauc šeikerī ar ledu un bez kolas. Lej viskijā glāzē ar ledu un pielej kolu.



Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
 
Parcopi.lv Forums » Receptes » Dažādu dzērienu un kokteiļu receptes » Alkoholisko dzērienu receptes (Alkoholisko dzērienu receptes)
  • Lappuse 1 no 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Meklēšana:


Copyright Parcopi.lv © 2009



Epasts: parcopi@parcopi.lv