Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Martini Bianco - 50mL Grenadīns - 10 mL Dzērveņu sula - 50 mL Kokteiļķirsis
Pagatavošana:
Martini un sulu sajauc kopā, lej glāzē, pielej grendīnu, dekorē ar kokteiļķirsi.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Gaišais alus - puse glāzes Degvīns, - ¼ glāzes Tomātu sula, sāls
Pagatavošana:
Alus glāzē ielej alu un tad degvīnu. Pielej tomātu sulu, pievieno šķipsniņu sāls. Pasniedz atdzesētu.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Degvīns - 60 ml Tomātu sula - 90 ml Citronu sula - 15 ml Melnie pipari - pēc garšas, bet vairāk nekā liekas, ka vajag Sāls - pēc garšas, bet jāber daudz Vorčesteršīras mērce - 3 šļācieni Tabasco mērce - 2 pilieni Ledus
Pagatavošana:
Visu saliekt šeikerī un kārtīgi sakratīt. Pēc tam ieliet High Ball tipa glāzē.
1 pudele auksta šampanieša vai dzirkstošā vīna, 1/2 arbūza.
Lietošana:
Arbūzam nogriež mizu, izņem sēklas, sagriež kubiciņos un liek saldētavā uz 1-2 stundām. Tad ieber arbūza kubiciņus traukā un aplej ar šampanieti. Lej glāzēs ar kausu.
Kanēļa standziņu un krustnagliņas 2 minūtes vāra ūdenī, pievieno tēju un visu turpina vārīt uz lēnas uguns vēl 2 minūtes. Izkāš glāzē un pielej sulas un degvīnu, pieber cukuru. Dekorē ar apelsīna šķēlīti.
Visas sastāvdaļas sajauc šeikerī ar ledu un izkāš kokteiļglāzē.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Visas sastāvdaļas sajauc šeikerī un pasniedz glāzē ar ledu.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Viskijs - 100ml Kafijas krējums - 50ml Kola - 50ml
Pagatavošana:
Sajauc šeikerī ar ledu un bez kolas. Lej viskijā glāzē ar ledu un pielej kolu.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)