[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, marti, Zivnieks  
Parcopi.lv Forums » Receptes » Dažādu dzērienu un kokteiļu receptes » Alkoholisko dzērienu receptes (Alkoholisko dzērienu receptes)
Alkoholisko dzērienu receptes
AnatolijsDatums: Pirmdiena, 31.10.2011, 12:55 | Ziņa # 31
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Karību dārgakmens

Zemeņu liķieris - 25ml
Rums - 50ml
Ananāsu sula

Sajaucam sastāvdaļas šeikerī un viegli sakratam, glāzē ieberam ledu un pārlejam pāri kokteili.
Pielikumi: 1141049.jpg (3.3 Kb)


Za ribalku!
 
BorodaDatums: Otrdiena, 01.11.2011, 13:11 | Ziņa # 32
Grupa: Dzēstās
Longailendas ledus tējiņa.

1 part vodka
1 part tequila
1 part rum
1 part gin
1 part triple sec
1 1/2 parts sweet and sour mix
1 splash Coca-Cola®

Man garšo!
 
BorodaDatums: Otrdiena, 01.11.2011, 13:24 | Ziņa # 33
Grupa: Dzēstās
Soda sitiens.

spirts 96% - 50gr.
Mocca liķieris - 50gr.
Rīgas šampanietis (ļoti auksts) - 100gr.

Pasniedz tiem, kuri nokavējuši ballītes sākumu, lai ātrāk sasniegtu pārējo līmeni. dance
 
urmaasDatums: Otrdiena, 08.11.2011, 11:13 | Ziņa # 34
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Kokteilis "Tīs sivēntiņi" = kaste šnabis un tris draugi.


Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)
 
mlg2Datums: Otrdiena, 08.11.2011, 19:11 | Ziņa # 35
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 119
Reputācija: 2
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
urmaas
Tev nostaļģija par bušu copi


kam tici,tas ir
 
martiDatums: Trešdiena, 09.11.2011, 14:33 | Ziņa # 36
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
varbūt, ka zivniekam šorīt kaut kas tāds noder:



Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
 
urmaasDatums: Pirmdiena, 19.12.2011, 12:56 | Ziņa # 37
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Ziemassvētku kafija
2 bumbieri, 150 ml Dansukker tumšā cukura sīrupa,90 ml smalki samaltas kafijas, 2 g malta kardamona, 2 g malta koriandra, 800 ml ūdens, 80 ml Rīgas melnā balzama, 100 ml saldā krējuma.
Bumbierus nomizo, sagriež uz pusēm, nomizo un sagriež 1 x 1 cm lielos kubiciņos. Katliņā samaisa bumbierus ar sīrupu un vāra, līdz bumbieri ir mīksti. Sadala četrās glāzēs. Kafiju kopā ar garšvielām uzvāra kafijas automātā vai katliņā. Putukrējumu saputo stingrās putās. Katrā glāzē ielej 20 ml balzama un pielej kafiju. Virspusē liek putukrējumu un apslaka to ar sīrupu.

Piparkūku kafija
48 Dansukker brūnie cukurgraudi, 2 tējk. piparkūku garšvielu, 400 g svaigi vārītas stipras kafijas, 400 ml siltas šokolādes, 200 g putukrējuma, 2 sasmalcinātas piparkūkas.

Četrās glāzēs ieliek vienu vai divus cukurgraudus un garšvielas. Pielej kafiju un maisa, līdz cukurs ir izkusis. Pievieno šokolādi. Katrā glāzē ieliek nedaudz putukrējuma un uzber piparkūku drupačas. Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas.

Mandarīnu kokteilis
500 ml mandarīnu sulas, 300 ml plombīra saldējums, 1 šķipsna malta kanēļa, 1 šķipsna maltu krustnagliņu, 1 mandarīns.

Saldējumu kopā ar mandarīnu sulu un garšvielām sakuļ mikserī. Lej glāzēs un pasniedz rotātu ar mandarīnu šķēlīti.

Uzputots šokolādes piens
200g piena, 100 g kafijas, putukrējums, šokolādes skaidiņas.

Glāzē ieliek ledu, lej pienu un kafiju. Uz kafijas uzspiež putukrējumu un pārkaisa šokolādes skaidiņas. Garšai var pielikt Baileys liķieri.

Baltais Ziemassvētku punšs
700 ml sausa baltvīna, 100 ml džina, 150 ml Dansukker pūdercukura, šķipsniņa kaltēta ingvera, 2 strēmelītes apelsīna mizas, 1 kanēļa standziņa.

Sajauc baltvīnu, pūdercukuru, ingveru, apelsīna mizu, kanēli un karsē šķidrumu uz lēnas uguns 5 minūtes. Pievieno džinu.

Ziemas ekspresis

750 ml ūdens, 4 zaļās tējas maisiņi, 4 krustnagliņas, 1 kanēļa standziņa, 3060 ml Dansukker dzidrā cukura sīrupa, 80 ml bumbieru liķiera.

Uzvāra ūdeni. Ieliek tajā tējas maisiņus un garšvielas, patur 5 minūtes, izņem ārā. Ūdenim pielej sīrupu un uzsilda maisījumu. 4 tējas glāzēs salej liķieri un pārlej pāri tējas maisījumu. Pasniedz nekavējoties.

Kanēļa un piena tēja
Ūdens, piens, kanēļa standziņas, brūnais cukurs, zaļā tēja.

Ūdeni un pienu ņem attiecībā 3:1. Ūdeni uzvāra, pievieno zaļo tēju un kanēļa standziņas, kuras pirms tam "sadauza" - noliek starp diviem dēlīšiem un uzsit ar gaļas klapētāju. Pienu uzvāra ar brūno cukuru. Tējas biezumus un kanēļa standziņas nosmeļ, novārījumu sajauc ar piena maisījumu. Salej krūzēs. Uzkaisa smalko kanēli.

Karstā šokolāde
100 g tumšās šokolādes, 200 g kafijas krējuma (var arī saldo krējumu), 25 g balzama (konjaka, ruma).

Šokolādi salauž mazos gabaliņos, liek traukā, pievieno kafijas krējumu un uz lēnas uguns karsē, līdz veidojas vienveidīga masa. Nevārīt! Beigās pievieno balzamu (konjaku vai rumu) un vēl karstu lej mazās krūzītēs.

Brīvdienu dzēriens
1 litrs dzērveņu sulas, medus (pēc garšas), krustnagliņas, kanēļa miziņa.

Uzsilda dzērveņu sulu ar krustnagliņu un medu. Pasniedz ar kanēļa miziņu.


Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)
 
AnatolijsDatums: Svētdiena, 01.01.2012, 17:22 | Ziņa # 38
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Kokteilis "Paģiras"

Sastāvdaļas:

Saldais krējums - 60ml
Viskijs - 30ml
Medus - 30ml

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sakuliet šeikerī ar ledu. Izkāsiet "old fashion" glāzē, dekorējiet pēc vēlēšanās un pasniedziet.
Pielikumi: 0078021.jpg (7.5 Kb)


Za ribalku!
 
urmaasDatums: Svētdiena, 01.01.2012, 19:20 | Ziņa # 39
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Šodien ļoti labi smeķēja "veselības eliksīrs" -
50gr 96% spiritus,
100gr medus sīrups,
1 citrons.:
Siltā ūdenī izšķaida 100gr medus(kopā 200gr,obligāti atdzesēt)+50gr tīro+ izspiež tai visā iekšā 1 citrona sulu+salej to visu lielā glāzē un pieliek ledu.
CHPOKSH....


Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)
 
BorodaDatums: Svētdiena, 01.01.2012, 20:02 | Ziņa # 40
Grupa: Dzēstās
Beidzot atradu dzērienu, kuru jālieto sagaidot gadu miju.:))))
Minūti pirms svarīgā mirkļa izņēmu no ledusskapja lielu, 1,5l tilpuma norasojušu pudeli.
Līdz ar pirmajiem bing bang zvaniem glāze tika piepildīta līdz malām, pat pāri uzšūmēja.
Nu tad vēlējumi utt kā parasti. Tad glāzi iztukšoju un jutos baigi apmierināts!:))))
Dzēriens - Mangaļi gāzētais!:)))))
 
AlbertsDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 16:43 | Ziņa # 41
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 492
Reputācija: 2
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti
Savādnieks

Sastāvdaļas:

Brendijs - 50gr
Piparmētru liķieris - 25gr

Pagatavošana:

Abas sastāvdaļas sajauc kopā ar ledu un pasniedz kokteiļa glāzē.


Vienmēr uzklausi arī citu viedokli.

Ziņojumu laboja Alberts - Ceturtdiena, 19.01.2012, 16:43
 
ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 17:09 | Ziņa # 42
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
svepstiķis
ņemam šnabi un sarkano russian schwepps, abus sajaucam, apmēram 1:3. kad pirmais šnabs ir beidzies, sākas kokteiļa nosaukuma efekts :D


Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
 
BorodaDatums: Ceturtdiena, 19.01.2012, 18:49 | Ziņa # 43
Grupa: Dzēstās
Līdzīgs kā ssessikola. Ņemam pudeli ar šņabi un 3 pudeles ar pepsikolu. :D
 
AnatolijsDatums: Pirmdiena, 23.01.2012, 12:15 | Ziņa # 44
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Starp lapām

Sastāvdaļas:

Konjaks vai brendijs - 20g
Gaišais rums - 20g
Cointreau - 20g
Citronu sula - 2pilieni

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas kopā ar ledu sakrata šeikerī un pārlej kokteiļa glāzē


Za ribalku!
 
AnatolijsDatums: Ceturtdiena, 08.03.2012, 10:58 | Ziņa # 45
Zvērināts pludiņmakšķernieks
Grupa: Savējie
Komentāri: 1033
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Akapulko sapņi

Sastāvdaļas:

Tekila - 30ml
Tumšais rums - 10ml
Ananāsu sula - 100ml
Greifrūtu sula - 40ml

dekors: 1 ananāsu gabaliņš

Visus komponentus kopā ar ledu sakratiet šeikerī un izkāsiet "long drink" glāzē pildītā ar ledu. Glāzes malu dekorējiet ar ananāsu.


Za ribalku!
 
Parcopi.lv Forums » Receptes » Dažādu dzērienu un kokteiļu receptes » Alkoholisko dzērienu receptes (Alkoholisko dzērienu receptes)
Meklēšana:


Copyright Parcopi.lv © 2009



Epasts: parcopi@parcopi.lv