Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A pirmā vieta pienākās pagaidām man Man ir vēdzele un apraksts ir sadaļā gruntsmakšķerēšana Par cik balvu pats sev nepiešķiršu, tad J0nim ir visas cerības kaut ko pieteikt un uzvarēt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Labvakar cienījamie (Par copi) lietotāji un viesi.Tākā esmu jauns (Par copi) biedrs, tad tā zivtele ar man padevusies tāda pamaza savos izmēros. Tātad vēlos piedalīties konkursā ar savu necilo lomu, zivs sugu tā īsti nemaz nezinu. Bet gan jau šejienes copes vīri atpazīs. Noķerta šamā tika 14 oktoberī, pēc diendusas, jau nedaudz tuvāk vakaram. Udenstilpne, mans pers. dīķelis. Aizgāju pamētāt mānekļus un galarezultātā izvilkās šī rīma. Voblers redzams bildē. Garums jau tāds paknaps, 70cm, toties svars attiecība pret garumu gan laba, 2,8kg. Labi paēdusi manas karūsiņas un karpiņas. Tagad dīķī būs brīva vieta nākošai rīmai.
Piebildei pie iepriekšējā komentāra. Cerība jau ka šamā nebūs pēdējā šoruden. Vēl gribas čoma dīķī noķert trīsreiz lielāku, kura man 3 0ktobrī aizgāja. Mētāju Sīpola šūpiņu, pēc pirmā metiena, jaunā vietā, likās ka trāpīju celmā, vai kaukā tā. Pēc brīža celms sāka kustēties, 10 minūšu cīņa, dabūju līdz laivai, parādījās tāda bedovija galva un daļa no muguras, šī uztaisīja pamatīgu sitienu un āķis izleca šai no mutes. Ar to ar viss beidzās. Bet man vēl ir doma šo nomedīt. Likšu lietā visu savu arsenālu, bleķus, voblerus, jerkus, varbūt noveicās.
Nē nu jāsajemās jāmet viss pie malas un jamet glumās lukoties
Tieši tā!
vienkāršajam vienkāršs kāts būs mums vēl viens tipa "iesācējs" :))) Raicha - diemžēl laiks būs kā radīts vēdzelēm. varbūt drusku par siltu, taču pretīgs bez gala
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
marti, tas daleji labi jo baig gribas gan piekdien vakara aizkaveties upes mala . cerams ka nebūs ka pagajušo piekdien ka nedēļas nogurums no rīta ņēma savu
vienkāršais bildē īsti nevar saskatīt, bet izskatās, ka kātiņam neesi plēvi no apakšējā roktura noņēmis. ja tā, tad silti iesaku to izdarīt, jo 1) korķis varēs darīt savu darbu - nesals rokas, 2) korķis no mitruma kas rodas zem plēves sāks uzbriest un pelēt... bet tas tik tā - mans ieteikums, ja vien to jau neesi izdarījis :))
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!