Sazināšanās pamatā forumā ir vispārpieņemtās morāles normas un interneta etiķete. Stingri aizliegts izmantot necenzētos vārdus, lamuvārdus, aizskarošus izteicienus neatkarīgi no tā, kādā veidā un kam tie tika adresēti. Tai skaitā arī burtu aizvietošana ar simboliem.
Kas attiecas uz zivs turēšanu aiz acīm, tad es arī tā nedaru, bet tīri tā iemesla dēļ, ka man nav patīkami bāzt pirkstus zivij acīs, var turēt zem žaudām, vai uz abām rokām, vai fočēt zivi bez sevis.
DROTS - un uz vienkāršu aizrādījumu nav pieņemts uzmest lūpu Neviens jau Tev nemāca dzīvot, vienkārši paskaties citus variantus un sapratīsi, ka tie ir acīm tīkamāki
P.S. Pats esmu saņēmis daudz aizrādījumus par zivju foto ar asinīm, ar dubļiem utt. Tur nav ko apvainties, vienkārši nākamreiz jāmēģina tiešām nobildēt smukāk!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aigar, beidzot būtu pienācis laiks izdarīt, TO! DROTS Vecīt, piedod, bet Tavi komentāri neliecina par augstu intelekta līmeni! P.S Un tam nav nekāda sakara par zivju turēšanu aiz acīm - pats tā nedaru, bet citiem neaizrādu, bet pēc aizrādījuma nevajag bārstīt sākumskolas gudrības.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es jau nu gan zivis nemazgāšu ,pazūd visa dubļu garša
Pēc fotosesijas drīkst gan makšķernieks, gan zivs pieņemt kopēju dubļu vannu, ir lasīts, ka dubļu vannas palīdz atjaunot novecojošos sejas ādu un rada mieru dvēselē. Nu un ne tikai. Man ir gadījies pieņemt šādu vanniņu. :D Bez zivs gan, bet acis uzreiz skaidrāk rādīja. :D