Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man šovakar miegs nāks, jo agri sāku darba dienu. Drīkst es tagad balsošu? 1. man, jo es tā gribu. Zivis pagaidīs. :))) Joks! 1. Roginskis ar sacīkšu līdaku. 2. Bebrs ar savām plankumainajām skaistulēm. 3. Netiek piešķirta, jo nevaru izvēlēties.
1. Roginskis. jo tik smuku līdaku izvilkt sacenēs ir dubultprieks. 2. Bebrs ar savām ļurbām. Šogad es ar noķēru pirmo vēdzeli mūžā. Respekts. 3. Drots. Līdakas iespaidīgas. Uz leju manā skatījumā pavilka tas, ka uz dzīvo un tad vēl tā eksponēšana sākumā
veicināšanas balva lietotājam "kotu" par smuko karūsu
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
1. Roginskis. jo tik smuku līdaku izvilkt sacenēs ir dubultprieks. 2. Bebrs ar savām ļurbām. Šogad es ar noķēru pirmo vēdzeli mūžā. Respekts. 3. Drots. Līdakas iespaidīgas. Uz leju manā skatījumā pavilka tas, ka uz dzīvo un tad vēl tā eksponēšana sākumā
veicināšanas balva lietotājam "kotu" par smuko karūsu
Par cik trīs cilvēki jau nobalsojuši, tad šādā formātā arī turpinam balsošanu. Katrs var nobalsot par trim lomiem, balsošana ilgst līdz 10.decembrim plkst 23:59 Pats atdodu balsis šādi: 1. Bebrs vēdzeles 2. Iesācejs ar līdaku 3. Roginskis Man tomēr patīk arī palasīt copes aprakstus, ne tikai zivs bildi apskatīt! Nolikumā arī minēts, ka par copes aprakstu papildus punkti un bez copes apraksta vispār bildes netiek ieskaitītas. Kotu noteikti ir pelnījis diplomu! Tāpat arī Drots ar smukajām līdakām, bet trijniekā šoreiz viņu nelieku. Tas gan ir tikai mans personīgais viedoklis, katrs var izteikt savējo balsojot
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)