Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Piektdienas vakars - pilnīgs otrubons no darba...šonedēļ bija smagi. Vakar stundu mēģināju ieskaidrot vienam vīram, ka Vecmīlgrāvī starp daudzstāvu mājām nevar nodarboties ar lauksaimniecību, bija viņa mērķis audzēt burkānus. Nu tādas idejas un līdzīgas ir 2 reiz nedēļā. Redz, psihologa apmeklējums maksā naudu, bet aiziet un parunāties ar Rīgas būvvaldi, nemaksā neko. Tad nu tauta nāk... p.s. galvenais iemesls - mana zeme, ko gribu, to daru.
Ūdens līmenis jau pat bik ar uzviju ir atpakaļ. Mīlgrāvja kanālā neredzēti daudz copmaņi ar laivām. No ticamiem avotiem, asaris copē diezgan dūšīgi!
Apaukstējies esmu. Temperatūras nav, bet iesnas tek straumēm, šķaudu un lauž kaut kā visu. Pretīga sajūta! ne
Zināma lieta. Lieto tējas, daudz škidruma 3-4 litri dienā (alko nedrīkst), tad paņem suprastīnu (bez recepšu), degunā - septa nazal (arī bezrecepšu), tā man ģimenes daktere teica. 5-6 dienas un ok. Vitamīnus noteikti.
Tūlīt pirmo reizi mūžā līmēšu flīzes. Viss jau sagatavots, tūlīt sākšu. Ja kaut kas nesanāks, čur neesmu vainīgs!