[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martins_Datums: Ceturtdiena, 27.11.2014, 16:23 | Ziņa # 8356
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Es cik nu tur tās vietas esmu paspējis palūrēt, bet arī tiku biki pavilkties.. izmērs varēja būt daudz labāks, bet process bija feins. Laikam ar tām dienām būšu nopietni ierakstījies DeSotājos, iepatikās tā lieta un rezultāts arī neizpalika :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 27.11.2014, 16:51 | Ziņa # 8357
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Lieta feina. Domāju, ka žanītim visrezultatīvākais paņemiens, īpaši tajā galā. Nākamsezonu jāpaķer biš lielākas gumijas uz 5 un 6 collām, tad arī ar izmēru viss būs daudz labāk. Šogad cik nu paDeSoju, tad iztērēju kādas 5 paciņas LJ vienīgo DS gumīti S-shad, laikam saucās 2.9 collu izmērā un pašās sezonas beigās keitecha DS modelīti, bet tas ir killer gumī arī vasarā.

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martins_Datums: Ceturtdiena, 27.11.2014, 18:49 | Ziņa # 8358
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Es sev pēdējā dienā uz Daugavas baigo DS gummi atklāju :D arī gribējās palielināt gummi izmērus, bet līdzi nekālielāka par 3.5'' nava DeSojama.. A davaj paprovēšu LongJohn 4.2'' - gāja uz urrā un izpogāja visas zem 4'' gumijas DeSojamās. :)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 28.11.2014, 08:18 | Ziņa # 8359
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Tas normāli. LongJohni gan neesmu provējis, bet visādus bugsijus un tiem līdzīgos gan esmu licis, un viss notiekās :) iepirku arī garo wacky wormu no LJ, to lēnām šūpinot arī šo to sakacināju, bet laikam vēl tā īsti neatradu īsto spēli, kaut gan ir čujs, ka tā gumija šancēs noteikti. Nākamgad provēs :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Piektdiena, 28.11.2014, 12:03 | Ziņa # 8360
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Figņa tas viss, a man šodien baigi grūti

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martins_Datums: Piektdiena, 28.11.2014, 14:14 | Ziņa # 8361
Kopš nu jau gadus divus ar "rīta grūtumiem" nesaskaros, man to vairs nesaprast :D:D:D
Bet arī apmēram 20 dienas ar antibiotikām nav viegli, ibio.. sāku justies vārgs :)

Ziņojumu laboja martins_ - Piektdiena, 28.11.2014, 14:17

martins_Datums: Piektdiena, 28.11.2014, 14:16 | Ziņa # 8362
Aigar, tīri tā starp citu, cik Tev gada šķērsgriezumā vidēji uz mēnesi izmaksā lapas uzturēšana UCOZā (neskaitot domēna vārdu) un cik liela ir diska vieta?

parcopiDatums: Piektdiena, 28.11.2014, 14:32 | Ziņa # 8363
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pēc sazāļošanas tā mēdz gadīties :D

Lapas uzturēšana pati par sevi neko nemaksā. Jāmaksā par reklāmas noņemšanu no lapas augšas un vietas palielināšanu plus reiz gadā NIC par domēna vārdu. Pašlaik man vieta ir 11422Mb un par to es maksāju 7.99$ mēnesī. Ir arī lētāks pakalpojums, kas noņem reklāmu pa 5.99$, tas dod mazāk papildu vietas. Cik bija standartā, es vairs neatceros, laikam 1000Mb. Bet tas nav 100%, es vairs neatceros. Karoče ar tām cenām un papildu vietām izskatās:

Tagad tik pamanīju, ka man pienākās mobilais šablons arī, bet kaut ko to nemanu. Jāpalūr, moš kaut kā jāaktivizē tas speciāli. Bet, ne šodien. Rīt palūrēšu, šodien galva nestrādā chukle
Pielikumi: 3726829.jpg (59.9 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martins_Datums: Piektdiena, 28.11.2014, 14:47 | Ziņa # 8364
Aha, un tā zāļošanās vēl turpinās.. nu i nah :)
A apjautājos tīri intereses pēc.. kaut kur biju lasījis par vairāk vai mazāķ veiksmīgiem mēģinājumiem nomigrēt forumu no ucoza uz phpbb...

parcopiDatums: Piektdiena, 28.11.2014, 14:55 | Ziņa # 8365
Multimakšķernieks
Quote martins_ ()
kaut kur biju lasījis par vairāk vai mazāķ veiksmīgiem mēģinājumiem nomigrēt forumu no ucoza uz phpbb...

Tik kruts šajos jautājumos es neesmu :D

Ko tāddu esi saķēris, ka tik ilgi antibiotikas jārij? Tā tak oglīte, vai citramons. Antibiotikas tomēr nopietna lieta organismam un var arī skadēt diezgan nopietni, ja "ņe po naznačeņiju", vai pārāk bieži svilpo

martins_Datums: Piektdiena, 28.11.2014, 15:05 | Ziņa # 8366
Tāpēc jau saku, tā, intereses pēc..

A sākās viss ar itkā nevainīgu auss iekaisumu, auss ejā, ne vidusauss, pirmās antibiotikas ņihera nepaņēma, tagad ēdu kārtējo piecu dienu tūri ar stiprākām un labās devās.. labāk paliek, bet domāju, kas nosprāgs pirmais - es vai iekaisums :D Un atjaunoties pēc šitā noteikti nāksies ilgi...

martins_Datums: Piektdiena, 28.11.2014, 15:07 | Ziņa # 8367
Un pēc šitā laikam būšu ierakstījies cepuru nēsātājos.. :) tagad bez micītes pat atkritumus līdz vadam gaitenī nenesu :D

BorodaDatums: Piektdiena, 28.11.2014, 17:50 | Ziņa # 8368
Vīrs ar pieredzi
Grupa: Savējie
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote martins_ ()
A sākās viss ar itkā nevainīgu auss iekaisumu, auss ejā, ne vidusauss, pirmās antibiotikas ņihera nepaņēma, tagad ēdu kārtējo piecu dienu tūri ar stiprākām un labās devās.. labāk paliek, bet domāju, kas nosprāgs pirmais - es vai iekaisums :D Un atjaunoties pēc šitā noteikti nāksies ilgi...

Nu cīnies un ceri! Cik zinu, tad arī vitamīnus jārauj iekšā palielinātā daudzumā, ja lieto antibiotikas.
Vispār šodien vajadzēja uzmīties, lai sasildītos. Bet pēc pirmā kilometra, ne rokas, ne galva vairs nesala (protams, cimdi un cepure).

copmanis78Datums: Sestdiena, 29.11.2014, 21:03 | Ziņa # 8369
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
Šodien biju apskatīt vietējos ezerus,visur vāks virsū ,ja šitāds laiks pieturēsies,varbūt sanāk nakošnedēļ beigās atklāt sezonu. alus

Pielikumi: 5613879.jpg (154.1 Kb) · 7315583.jpg (157.5 Kb) · 9426713.jpg (117.0 Kb)

copmanis78Datums: Svētdiena, 30.11.2014, 13:25 | Ziņa # 8370
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
Šodien dažus večus maniju sēžam gan uz Jūdaža ezera un uz Jērkules ezera. Tā kā ja baigie plusi neuznāks tad jau sestdien uz ledus. alus

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv