nu tākš....no kastes visus savus mīļumiņus esmu izņēmis ārā, palika tik vien kā pāris rotiņi, mūdzītis un vēl šis tas no LJ un ļoooti daudz brīvas vietas, kur ieguldīt iegūto komplektiņu upenīti arī paguvu drusku atliet, tā teikt siltumam un nu jau jāsperās no mājas ārā - Babīte gaida!!! Ne asakas, visiem šodien! p.s. izņemot tiem, kas šodien Babītē
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
starp citu! vai te nav kāds policists vai vismaz apsardzes darbinieks? ja ir tad iesakās PM man neliela problēma ar pusaudžiem. lien iekšā manā lauku īpašumā. par laimi neko nedemolē, tikai ielien un pārbauda saturu. man tur tāds šķūnis, kurā lāpstas, tačkas, darba drēbes un visādi veci krāmi. spēruši tikai sīkumus (plaķenes), kondensēto pienu, končas tagad sākuši koķetēt: izsituši mazu lodziņu, pa kuru ielīduši un atvēruši gala vārtus. izsistais logs lapenē, kas piebūvēta pie šķūņa. un lapeni aizkrampējuši no iekšpuses. bet es jau pa to lodziņu ielīst nevaru tad vēl durvis, kuras es parasti slēdzu vaļā arī aizkrampējuši no iekšpuses. nav jau pirmā reize, kad viesojas. uzsākuši baigo rotaļu ar mani. es tik bultēju visu ciet un šie tik domā kā ieņemt manu cietoksni. varētu jau atstāt kādas lamatas pa nopietno, bet drusku žēl pusaudžus. KĀ LAI VIŅUS PIEĶER NOZIEGUMA VIETĀ?
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Urmaas - parīt es arī copēšu. Visticamāk šaipus un taipus Vecdaugavai
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man jau nav upenītes, ja nu Zivnieks mani uzcienā Bet domāju, ka šamējam pirmdien jāstrādā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aha, tik sen neesmu bijis, ka aš rokas jau dreb Beidzot!