ar lielo max rap 17 cm sudraba kr. taču esmu pārliecināts, ka tam nebija izšķirošā nozīme. tā pat ķērās arī uz pontoon21 agarroon oranži zaļā. un galvenais to maili kārtīgi izdancināt tur kur tās zaļās tusē. nez šiem zemmērus arī skaita pie tām 20 noķertajām lielākajām zivīm, jeb skaita tikai to, kas mērā?
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Cl tik aktīva diskusija par tēmu "licencētā makšķerēšana", ka nenoturējos un arī iepostēju savu viedokli, kaut gan biju sev solījies tur neko nerakstīt. Izlasot komentārus, vienkārši nenoturējos!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
Sazvanīju šodien vīru, ar kuru ziemās šad tad mēdzu kopā aizbraukt raibajam pa šmauli ievilkt. Šis zināja stāstīt, ka šobrīd, lieguma laikā, antirekords Gaujā piederot kaut kādam plauktapipelem zemūdens medniekam - 11 gab. vienā "makšķerēšanas reizē". Divi kretīni stāvot uz šuhera, kamēr šis pa ūdeni šiverē. Vispār Gaujā ūdens esot stipri zemē, tad nu maliķiem ir kur izvērsties pa nārsta vietām.
Tagad jau tiem plauktapipelēm viegli darbiņu padarīt,copmaņu pie upēm nav,var pumpainos slaktēt uz nebēdu.Ja 11 gab atšauj tad jau 100 % ka priekš pārdošanas.Ja atšautu vienu un laistu mājā tad neko neteiktu,jo tā dara arī lielākā daļa copmaņu,paņem 1 un tinās.Pieļauju ka kāds inspektors paši pa kādam pumpainam ar mājā aizstiep,bet LV inspektoru esmu saticis 2 reiz,25 gadi atpakaļ un 10.
šitas ir labais šogad gan neesmu redzējis šamo laivojam, bet iepriekšējos gadus čalis šturmēja regulāri p.s. blakus redzamā zaļā laiva ir mana kaimiņiene p.s.s šobrīd ūdens līmenis esot uzkāpis tik tālu, ka vēl čut, čut un būs iekšā garāžā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Uz šo arī vienmēr uzmetu aci, bet jau esmu pieradis. Sākumā arī likās stipri dīvaina
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)