Rīgas Dinamo šogad laikam nolēmuši palikt pēdējā vietā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
manā galā, tas kas ar kaulainu ģīmi peldās riņķī, aktīvs esot palicies....ar džigu švakāk, bet veči maiļu trūkumu aizstāj ar reņģu astēm un viss notiekās....žēl tik, ka pats nekur netieku
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Zivniek - kāpēc nav redzams, kā Tev piešķir Grand Prix?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lasu to diskusiju par auklām un knapi valdos nesākt lekties ar to fishbonistu, lieta tāda ka pirms pāris nedēļām uztinu tajā kantorī spider wire auklu, kura pēc kādām 5 copes reizēm sāk jukt jau ārā. Tas ka zūd krāsa man tiešām būtu vienaldzīgi bet tas ka auklu jau var pārraut ar rokām gan man gluži pie sirds vairs neiet. Lai arī diamentrs ir tikai 0.14 tomēr šaubos vai pīto varētu būt iespējams plēst ar rokām pa gabaliem nost, neesmu arī nekāds spēkavīrs lai to varētu iespēt. + ai cik ļoti man patīk skats ka iecienītais māneklis metiena laikā aizlido tālumā ar labu auklas gabalu kurš pārtrūkst pat vel punktā kur aukla krāsu nav zaudējusi ...
rezumē - man fatāli neveicas ar auklām, pavasari nomocījos ar kautkadu sapuvušu power pro mēslu un tagad jau atkal.
andris999 pamēģini piesist kanti vieplim, lai tad kad šamējais taisa nākamo pasūtījumu no kabeļiem, lai piemet Tev vienu PP aukliņu klāt i bēdu nezināsi
tikai vēl uzmet aci savam kātam, vai gadienā nav kkas riktīgi ar riņķiem, jo ja tini no lielā bloka, tad tādai problēmai vajadzētu būt visiem, kas tinuši...
Lieta tāda ka kātu iegādājos tieši tad kad pirku auklu tajā pašā fishbon kantorī. Abu Garcia vendetta.. ar rinķiem viss ir okei. Spole lai arī nav nekāda dižā tomēr arī tajā vainu atrast nevaru.
un jā tinu no lielā ruļļa, nez varbūt tomēr ir vērts CL apjautāties kā citiem veicas ar to pašu auklu kas tinuši, bet no otras puses man nah nav vajadzīgas bezjēdzīgās diskusijas ar fb pārstāvjiem.