aha, šodien pirmajā dienas puse bija ideāla diena ričukošanai :)
Paspēju uz darbu pirms lietus. Bet tad ap pusdienlaiku devāmies objektu apsekot. Salijām forši. :D, bet vakarpusē mājās atkal pa sauso, jo viss lietus aizlidoja uz Latgales pusi.
Pienāk laiks, kad ir vēlme sevi, kaut nedaudz uzturēt formā. Man ir aktuāli kājas darbināt. Pie viena arī mugura kaut kā kārtojas un vēl kaifs, kad tu kājās uzcēlies kādam jaunēklim aizej garām.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Skatos kalendārā, kat tad janvārī cope būs, bet decembris vēl stāv.
Cope sāksies februārī Ielikšu pēc laiciņa jauno kalendāru
es ar paspēju pirms aigara nopirkt man EGK030149 un tagad tie, kam MK nav un negrib pirkt - varat nošpikot to koda principu un kontrolierim cietu seju nosaukt savu izdomāto ciparu viņi neko nesalīdzina un nepārbauda
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Čavas visiem jaunajā gadā! MK joprojām neesmu nopircis - kamēr nav ledus, nav variantu ... Jāpieskrūvē laikam būs vecajam/tūnētajam borim jaunie naži - ja ticēt prognozēm (laika), tad ledus cope plānojas jau nākamnedēļ un verga var jau vairs nebūt aktuāla, īpaši uz nākamajām brīvdienām ... Jau aizmirsies kā garšoja yie pirmā ledus cēliena ašuki - vajadzētu atkārtot ... P.s. es kā apskatos uz visiem te apkārt - praktiski visi ar "locekļu" ordeņiem nokārti ...