Redzi, es jau sākumā minēju - ka man ne diez ko patiktu ordenis ar šādu nosaukumu - lai gan no otras puses, šobrīd esmu vienkārši "loceklis", a ar šādu ordeni būtu "Valdes loceklis" - būs vēl jāapdomā perspektīvas ...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Varat turpināt savas sarunas par nēģiem un ūdenslīdējiem te
Pļac. Aigars visu sačakarēja. Zivnieks jau gandrīz atzinās par ķeramajām (spožajām) zuvēm, a tagad šamam atliek tik plostot! Un vispār-spožās nemaz tā neķerās kā kāds te ir iedomājies. Tad jau labāk pajemt bodītē mazsālītas foreļu šķēlītes par nepilniem 3€ paciņā un piepirkt nedaudz bairīti. (paciņa pietiek vismaz diviem klaipiem maizes)