šorīt laiks pēc suņa, bet ķīsītī mīlgrāvja kanāla ietekā starp sniķera salu un golfa klubu šorīt bij pilns ar laivām... arī ezerā vairākas laivas bija. laikam kļovs.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
šitie apgalvojumi mani drusku biedē laikam esmu māņticīgs
zini, man ar tā šķita, bet kaut kā man gadu laikā ir izveidojusies pieredzīte pret apstākļiem, kuri ja sakrīt un parādās jau maijā, tad visam ir jābūt kārtībā es domāju, ka zini par ko runāju gan pie alus kausa pastāstīšu sīkāk
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
zini, man ar tā šķita, bet kaut kā man gadu laikā ir izveidojusies pieredzīte pret apstākļiem, kuri ja sakrīt un parādās jau maijā, tad visam ir jābūt kārtībā es domāju, ka zini par ko runāju gan pie alus kausa pastāstīšu sīkāk
Ja visu gadu un ne tikai TĀ ķersies KIMLAKI kā šorīt.Tad ziniet vai, es galīgi neapvainotos.
izskatās ideāls laiks copei tas nekas, ka brokastīm jau par vēlu, varbūt būs kāds ieradies uz sātīgām pusdienām a ja ne, tad tā pat pagozēšos saulītē apenēs
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
izskatās ideāls laiks copei tas nekas, ka brokastīm jau par vēlu, varbūt būs kāds ieradies uz sātīgām pusdienām a ja ne, tad tā pat pagozēšos saulītē apenēs