Man te ienāca informācija,ka Boroda vairs nav ne Boroda,ne Hromoi,bet esot jau pārkrustīts uz slieku bankas turētājs.Kā tur ir?Tā ir tiesa,vai tikai kārtējais mārketinga triks?
aizvakar un vakar nostaigājot ar spiningu tukšā un paguris piesēdu pie grunteņotājiem. sēdēju, skatījos. arī sagribējās būs uz nākamo sezonu ar jāsariktē viens tāds aparāts.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Man te ienāca informācija,ka Boroda vairs nav ne Boroda,ne Hromoi,bet esot jau pārkrustīts uz slieku bankas turētājs.Kā tur ir?Tā ir tiesa,vai tikai kārtējais mārketinga triks? svilpo
Aha, parunā vēl ar Brusi. Ne to banku vien man piedēvēs.
Huggies ir labi, pamēģinājām tiko piedzima tos nr. 1 jaundzimušajiem, Esot kaut kādi EKO. Viss labi, BET laiž garām Pampers, ko pie mums veikalos tirgo (ražoti Polijā) ir piesātināti ar aromātizātoriem, tipa lai kaka nesmird, bet smird tā pat un no tās ķīmijas bērnam alerģija. Esam nonākuši pie Pampers (ražoti Vācijā), pilnīgi cita kvalitāte un nekādas ķīmijas iekšā. Nopirkt var tikai "no rokas". Ir kas ved no Norvēģijas un tirgo. Cenas ziņā pat lētāk kā LV veikalos.
Vispār laba tēma šim forumam Edukam mož noderēs infa, un Zivnieks arī lai mācās!
Kādi tur pamperi - ikdienā mazgājamie, pārējie izbraukumiem naktīm (ja baigais slinkums celties). Ar pirmo bērnu mazgājamos ieguldījām ~250Ls, otram vairs nekā nevajag - tik 1 vienreizējo paku uz mēnesi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)