[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BebrsDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 19:24 | Ziņa # 6346
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Par Šķēdes dzirnavezeru.
Šodien biju pēc ilgāka laika Vārmē, iebraucu pie draugiem, vēl šur tur, beigās piebraucu pie Šķēdes dzirnavezera apskatīties kā tur izskatās. Ejot uz ezeru drošvien jau ka tikai izlikās ka kāds zem aizsprosta aizjož pa krūmiem, redzēt neredzēju, apgalvot nevaru. Cilvēku nevienu neredzēju uz ezera, kaut kur tālāk viens sauca suni. Copmaņu ar ko parunāt nebija, nofotografēju pāris bilde braucu mājās. Mājupbraucot ievēroju ka ka man "astē" iesēžas viens auto, un tā sekodams nobrauca līdz Kuldīgai 30 km. Parinķoju pa Kuldīgu, secināju ka auto tiešām sēž astē, apstājos pie policijas, auto minstinādamies iebrauca pakaļ. Automašīnā sēdēja cilvēks ko sastapu otro reizi, Runcis71 no CL jeb Aivars Luters, neadekvāti bļāva "Tu mani nefotografēsi", es piegāju pie auto klāt lai varētu saprast ko viņš grib, šis centās izraut fotoaparātu. Laikam domāja ka es šo pieķēru makšķerējot lieguma zonā, psihiski slims cilvēks. Šādus kadru valsts bija pilnvarojusi kontrolēt makšķerniekus :D

Nav bildes- nav zives :D

kapracisDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 19:48 | Ziņa # 6347
Komentāri: 1234
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
bīstami fočēt... jānem līdzi tas bailtais sunc!

martins_Datums: Piektdiena, 15.03.2013, 19:52 | Ziņa # 6348
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote (parcopi)
Es ar vairs nevaru sagaidīt

Jā, līdz svētkiem 36 dienas :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

BebrsDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 20:11 | Ziņa # 6349
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Quote (kapracis)
bīstami fočēt... jānem līdzi tas bailtais sunc!

Pieejams tikai lietotājiem

Nav bildes- nav zives :D

dadziicDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 20:35 | Ziņa # 6350
Grupa: Savējie
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Es gan laikam neizturēšu un kādā licencētajā posmā mēģināšu no krasta kādu canderi pievilt!

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

martins_Datums: Piektdiena, 15.03.2013, 21:57 | Ziņa # 6351
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Būtu pavasars kā pavasars, varētu arī nelicencētajā līdz 15.04 kapāt, bet te rādās, ka līdz tam laikam ledus būs :D

parcopiDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 22:12 | Ziņa # 6352
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14177
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Bebrs - cilvēkam toč kaut kāds marazms, ja jau 30km braukā līdz. tuk

Quote (martins_)
Jā, līdz svētkiem 36 dienas

Kas par svētkiem? doma

Gan jau 20.tajos sāksies pavasaris! sun

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martins_Datums: Piektdiena, 15.03.2013, 23:00 | Ziņa # 6353
Quote (parcopi)
Kas par svētkiem?

Līdaksvētki! :D

parcopiDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 23:06 | Ziņa # 6354
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (martins_)
Līdaksvētki!

Līdz tiem jau vēl 46.dienas :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

martiDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 23:26 | Ziņa # 6355
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
atzīmēt jau var sākt ātrāk :D
tā, lai pirmajā maijā nav jākrīt kaunā svilpo

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

mlg2Datums: Piektdiena, 15.03.2013, 23:36 | Ziņa # 6356
Komentāri: 119
Reputācija: 2
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Quote (Zivnieks)
es ceru, ka svētdien dabūšu prieciņu ar ruduļiem Engurē...pagaidām viss tur ellīgi notiekās

Tu ko,normālu zivi vairs nemāki noķert,ka velk uz to draņķību

kam tici,tas ir

Ziņojumu laboja mlg2 - Piektdiena, 15.03.2013, 23:37

martiDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 23:41 | Ziņa # 6357
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ok, es nezinu kā jūs, bet es toč jau līdaku izvilkšu tiklīdz būs vaļā ūdeņi un kāda siltāka nedēļas nogale :)
vienā privātā dīķī, kur līdaka nav cieņā

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Piektdiena, 15.03.2013, 23:47 | Ziņa # 6358
Multimakšķernieks
A es nezinu kā jūs, bet es labprāt kaut vai grunduli noķertu, ka tik no vaļējiem ūdeņiem :D

dadziicDatums: Sestdiena, 16.03.2013, 08:02 | Ziņa # 6359
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Eu, nu jau pietiks. Savācies te sadomazohistu pulciņš un kaitina sevi ar domām, kā nu būs kad ļads būs no! Vēl līdz pautiņsvētkiem noteikti uz ladus varēs sēdēt.

Life to fishing
Forced to work

dadziicDatums: Sestdiena, 16.03.2013, 08:11 | Ziņa # 6360
Quote (Zivnieks)
ceru, ka svētdien dabūšu prieciņu ar ruduļiem

Es to ruduli pielīdzinātu breksim, vilkt kaifs, bet kulināriska labuma no viņa tik pat kā nekāda.

Life to fishing
Forced to work

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv