[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martiDatums: Pirmdiena, 04.03.2013, 20:55 | Ziņa # 6271
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
dadzīt. ciet bija pilnīgi VISI paviljoni!
palikuši bij ārā tikai vecie apsaldētie mafijnieku frukti.
šturmēšu 3dien ar varu :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

paganels(pp)Datums: Otrdiena, 05.03.2013, 00:43 | Ziņa # 6272
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
šodien atrādijos darbā un šitos vārdus arī dzirdēju
Quote (Boroda)
Viss, kas ar auto notiek, notiek uz labu.

Pēc neveiksmīgas stāvēšanas pie daktera dzīvajā rindā,kolēģim aizvērās širmītis un par meģinājumu nepareizā vietā uzstādīt ātruma rekordu ieguva ekskluzīvas iespejas tuvākā gada laikā CSDD iegūt velosipēdista tiesības.Labi ka cietušo nav.Ne par velti saka,ka tie klusie ūdeņi ir tie dziļākie un gads ir pietiekami ilgs laiks,lai padomātu par dzīvi svilpo

esmu tur,kur neķeras:).

Ziņojumu laboja paganels(pp) - Otrdiena, 05.03.2013, 20:37

jkalvitisDatums: Otrdiena, 05.03.2013, 10:30 | Ziņa # 6273
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 28
Reputācija: 3
Ja nu kādam ir interese par elektromotoru „Minn Kota”, tad var vēl paspēt pieteikties uz NVA realizācijas izsoli ;) Nezinu gan kāds modelis, bet cena Ls 60,71, kā arī 5.gab. akumulatori par Ls 162 (cena par visiem).
http://nva.iem.gov.lv/lat/mantas-realizacija

Ziņojumu laboja jkalvitis - Otrdiena, 05.03.2013, 10:31

BorodaDatums: Otrdiena, 05.03.2013, 18:32 | Ziņa # 6274
Grupa: Dzēstās
Quote (marti)
dadzīt. ciet bija pilnīgi VISI paviljoni!
palikuši bij ārā tikai vecie apsaldētie mafijnieku frukti.
šturmēšu 3dien ar varu :D

Mēneša pirmā pirmdiena - sanitārā diena jau kopš es sevi atminos. Kādreiz bij ciet visu dienu, tagad tik no 16.00.

BorodaDatums: Otrdiena, 05.03.2013, 18:33 | Ziņa # 6275
Quote (paganels(pp))
Pēc neveiksmīgas stāvēšanas pie daktera dzīvajā rindā aizvērās širmītis un par meģinājumu nepareizā vietā uzstādīt ātruma rekordu ieguva ekskluzīvas iespejas tuvākā gada laikā CSDD iegūt velosipēdista tiesības.Labi ka cietušo nav.Ne par velti saka,ka tie klusie ūdeņi ir tie dziļākie un gads ir pietiekami ilgs laiks,lai padomātu par dzīvi svilpo

Ko tad sadarīji?? Tikai ātruma pārsniegšana? Vai arī vēl kāda skāde?

paganels(pp)Datums: Otrdiena, 05.03.2013, 20:36 | Ziņa # 6276
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote (paganels(pp))
Viss, kas ar auto notiek, notiek uz labu.

Es vēl neesmu tik traks,šos vārdus dzirdēju no darba kolēģa-60km virs atļautā un bik vēl izrunājās,tagad kājiniekos ar iespēju nokārtot velosipēdista tiesības

Pats uzrāvos pērn uz dāmīti kas vilcinājās nogriezties pa kreisi pie atļautā signāla no Zemitāna tilta.Gribēju aizšmaukt kamēr šī domāja un būtu arī aizšmaucis ,ja nebūtu autiņš noslāpis un dāmīte nebūtu apkārtgriezusies Tā bija mana pirmā avārija kopš 93.gada .Dāmītes bembim nokrita numurzīme un noskrapējās moldings.Manam auģikam no bampera nokrita putekļi.Ta ka slēdzienā abi bijam vainīgi,tiku sveikā ar paskaidrojumu savam apdrošinātājam.

esmu tur,kur neķeras:).

BorodaDatums: Otrdiena, 05.03.2013, 20:41 | Ziņa # 6277
Mana vienīgā avārija bija, kad ieliku vienai superbremzētājai pak...ā. Ai šai bija milzu piekabes āķis. Viņai nekas, bet man.... negribu atcerēties.....:(

parcopiDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 08:17 | Ziņa # 6278
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14136
Reputācija: 118
Statuss: Pašlaik vietnē
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Labrīt! Lai šodien visiem bez avārijām! dance

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BebrsDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 08:40 | Ziņa # 6279
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Mana vienīgā avārija bija, kad ieliku vienai superbremzētājai pak...ā. Ai šai bija milzu piekabes āķis. Viņai nekas, bet man.... negribu atcerēties.....:(

Ka tik tu nesaujauci :D Kad attiecīgajā vietā jau bij jāliek Tavs "piekabes āķis" :D

Nav bildes- nav zives :D

martiDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 08:42 | Ziņa # 6280
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Bebrs)
Ka tik tu nesaujauci :D Kad attiecīgajā vietā jau bij jāliek Tavs "piekabes āķis" :D

nirga

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

eduksDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 10:00 | Ziņa # 6281
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (marti)
Quote (Bebrs)

nirga

:D

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

BorodaDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 18:15 | Ziņa # 6282
Uz mana darba ielas veidojas karūsu dīķis. :D

Pielikumi: 0608785.jpg (98.5 Kb)

BorodaDatums: Trešdiena, 06.03.2013, 18:17 | Ziņa # 6283
Quote (Bebrs)

To es tikai vēlāk iedomājos. :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 07.03.2013, 13:34 | Ziņa # 6284
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14136
Reputācija: 118
Statuss: Pašlaik vietnē
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Kur tas pavasaris kāvējās? raud
Pielikumi: 3655635.jpg (118.9 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

dadziicDatums: Ceturtdiena, 07.03.2013, 13:36 | Ziņa # 6285
Komentāri: 662
Reputācija: 22
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Kaut kur Šveicē vai Itālijas Ziemeļos tā tagad varētu izskatīties :D

http://youtu.be/UzSwi3Qi-U8
Life to fishing
Forced to work

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv