šodien atrādijos darbā un šitos vārdus arī dzirdēju
Quote (Boroda)
Viss, kas ar auto notiek, notiek uz labu.
Pēc neveiksmīgas stāvēšanas pie daktera dzīvajā rindā,kolēģim aizvērās širmītis un par meģinājumu nepareizā vietā uzstādīt ātruma rekordu ieguva ekskluzīvas iespejas tuvākā gada laikā CSDD iegūt velosipēdista tiesības.Labi ka cietušo nav.Ne par velti saka,ka tie klusie ūdeņi ir tie dziļākie un gads ir pietiekami ilgs laiks,lai padomātu par dzīvi
Ja nu kādam ir interese par elektromotoru „Minn Kota”, tad var vēl paspēt pieteikties uz NVA realizācijas izsoli Nezinu gan kāds modelis, bet cena Ls 60,71, kā arī 5.gab. akumulatori par Ls 162 (cena par visiem). http://nva.iem.gov.lv/lat/mantas-realizacija
Pēc neveiksmīgas stāvēšanas pie daktera dzīvajā rindā aizvērās širmītis un par meģinājumu nepareizā vietā uzstādīt ātruma rekordu ieguva ekskluzīvas iespejas tuvākā gada laikā CSDD iegūt velosipēdista tiesības.Labi ka cietušo nav.Ne par velti saka,ka tie klusie ūdeņi ir tie dziļākie un gads ir pietiekami ilgs laiks,lai padomātu par dzīvi svilpo
Ko tad sadarīji?? Tikai ātruma pārsniegšana? Vai arī vēl kāda skāde?
Es vēl neesmu tik traks,šos vārdus dzirdēju no darba kolēģa-60km virs atļautā un bik vēl izrunājās,tagad kājiniekos ar iespēju nokārtot velosipēdista tiesības
Pats uzrāvos pērn uz dāmīti kas vilcinājās nogriezties pa kreisi pie atļautā signāla no Zemitāna tilta.Gribēju aizšmaukt kamēr šī domāja un būtu arī aizšmaucis ,ja nebūtu autiņš noslāpis un dāmīte nebūtu apkārtgriezusies Tā bija mana pirmā avārija kopš 93.gada .Dāmītes bembim nokrita numurzīme un noskrapējās moldings.Manam auģikam no bampera nokrita putekļi.Ta ka slēdzienā abi bijam vainīgi,tiku sveikā ar paskaidrojumu savam apdrošinātājam.
Mana vienīgā avārija bija, kad ieliku vienai superbremzētājai pak...ā. Ai šai bija milzu piekabes āķis. Viņai nekas, bet man.... negribu atcerēties.....:(
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mana vienīgā avārija bija, kad ieliku vienai superbremzētājai pak...ā. Ai šai bija milzu piekabes āķis. Viņai nekas, bet man.... negribu atcerēties.....:(
Ka tik tu nesaujauci Kad attiecīgajā vietā jau bij jāliek Tavs "piekabes āķis"
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)