nu džeki, jūs laižat! apsveicu! man meita piedzima otrajā martā labs personas kods sanāca: 02.03.04. un man viegli atcerēties. p.s. laikam šovakar teijāterī manīju viepli. bet varbūt kļūdos.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
pļac...liekas, ka es tūliņ galus atdošu... it kā brīvdiena, bet noskŗējiens tāds, kā vēl nevienā darba dienā plus vēl apskatīju laika ziņas - 7dien sniega vētra, a man uzvalciņā pie baznīcas jāstāv
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Tikko notiesāju ceptu līdaku ar majonēzi un tomātiem. Super! Bēdīgais ir tajā, ka saldētavā vairs tik viena palikusi, a līdz maijam ir vēl divi mēneši
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Uztaisīju pavasara tīrīšanu tikai vienā istabā......un jau trīs maisi ar nevajadzīgiem krāmiem izlidoja ārā! I tad vēl viens stūris, kur visādas datorlietas, palika neizrevidēts. Nesaprotu no kurienes var apaugt ar tādiem krāmiem. Katru gadu dafiga izmetu un katru gadu atkal ir ko dafiga izmest Un tas tikai no vienas istabas, vēl jāķerās klāt pārējam dzīvoklim
Vēl kāds izņemot mani skatījās/skatās krievu seriālu "восьмидесятые" !? Nu tādiem pusfabrikātiem kā es (kas dabūja padzīvot tajos un šajos laikos ) iesaku - vēl zarazas atbilstošu muzonu fonā ielikuši , a šai dziesmai vispār otru dzīvību atgriezuši :
Vienmēr esmu teicis, ka piedzimu biku pa vēlu, 80.-ie būtu īstais laiks, kad gribētu būt nevis mazs, bet jauns , nezin kāpēc vienmēr tā esmu juties ..