Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nesatraucies. Kalpaki ir tā brīža īpašnieku iedoma par labu mašīnu. Nomainīsi kalpakus un tev pat braukšanas stils izmainīsies! p.s. brauksi 2x uzmanīgāk un praktiskāk. Viss, kas ar auto notiek, notiek uz labu.
Pēc pusstundas jau Zivnieks ar savu kāzinieku brandžu būs klāt Klājēji un mūziķi jau gatavi. Apsardze ar
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Hello, es šodien biju stintēs! Kopā precīzi 1,5 kg, Bonusā viens asaris. Tas vis par 2,10 Ls/kg centrāltirgū Nolaidība jau ir gan... A ko padarīsi, ka zivtiņu gribās, bet laika un iespēju uz copi tikt nav. Trakāk ir tiem, kam nav iespēju nopirkt. Pusi jau šovakar nolocīju, otra puse rītdienai. Eh, labas gan!
dadzīt, otru porciju ēd uzmanīgi! es pēc darba tesos kā traks uz bazaru, 16:35 esmu bazarā, a tur! !@£$@£@$£!@)!@!@@$$)()(£%*$&£*$&@@ no 16:00 sanitārā diena... paliku bešā johaidī! stintei cena kāpusi, pirms mēneša toč bij 1,6 LVL par KG. bet tad nebija nekāda smukā, tāpēc neņēmu. varbūt tagad ir smuka. vot tā man gāja. pārcēlu copi tirgū uz 3dienu. labu apetīti
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Marti, būtu zinājis, būtu Tev arī paķēris. Izmērs labs, par mailēm nenosaukšu. Vidējais ap 20 cm. Varēji vismaz tad aiziet pie Vizmas tantes skābēto kāpostu suliņu nodzerties blakus paviljonā Es vienmēr tā daru.