[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martiDatums: Trešdiena, 09.01.2013, 23:04 | Ziņa # 5806
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
un vēl es gribēju jums pateikt, ka man ļoti nepatīk jaunie policijas renault :D
vecie volvo ar milzīgajām bākugunīm bija smukāki svilpo
daudz skaistāks profils

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

martiDatums: Trešdiena, 09.01.2013, 23:05 | Ziņa # 5807
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nē nē - neuzrāvos vēl, bet jūtu, ka labi tas nevar beigties :)

martins_Datums: Trešdiena, 09.01.2013, 23:19 | Ziņa # 5808
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Tieši tā, tās mazās bākugunis jamiem nepiestāv :)
Un vispār, radari bija prognozējami, šitie lien no visiem pakšiem ārā :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 10.01.2013, 09:37 | Ziņa # 5809
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
(parcopi)
Kam vajadzēja lielas metāla lodītes? Kaut kas jautāja, es teicu, ka iedošu, bet neatceros kam
Man ir šādas

Ved tik šurp ja

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

BebrsDatums: Ceturtdiena, 10.01.2013, 11:29 | Ziņa # 5810
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
(marti)
iegādājos internētā makšķerēšanas karti

Atsūti lūdzu privāti personas datus, nosūtīšu uz konta trīnīti, izmantosim karti abi divi :D
Lūk, te arī ir nepilnība, ne jau visiem līdzi būs personu apliecinošs dokuments, neticu ka inspektors rakstīts protokolu par to ka līdzi nav personu apliecinoša dokumenta, jo pēc būtībās tā nekādi zaudējumi zivju resursiem nav nodarīti ja līdzi naf pase

Nav bildes- nav zives :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 10.01.2013, 11:50 | Ziņa # 5811
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Bet tāpat internetā pirkt ir ērtāk. Printē to papīrīti cik uziet un turi arī telefonā. Jo tām kartēm ir tendence samirkt :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 10.01.2013, 12:48 | Ziņa # 5812
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pļac, solitairi nevar salikt :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 10.01.2013, 12:56 | Ziņa # 5813
Multimakšķernieks
Saliku! prieks

parcopiDatums: Ceturtdiena, 10.01.2013, 12:59 | Ziņa # 5814
Multimakšķernieks

BorodaDatums: Ceturtdiena, 10.01.2013, 15:35 | Ziņa # 5815
Grupa: Dzēstās
Tā, katram gadījumam arī noziedoju i-netā 10ls. Tiku pie sava nambera.
Par attiecīgu samaksu varu izīrēt.. :D

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 10.01.2013, 15:40 | Ziņa # 5816
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Aigar, Tu esi cenzūrai piemeties? :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 10.01.2013, 15:41 | Ziņa # 5817
Stāstnieks
es visādas glupības sarakstīju, bet man neparādījās cenzūra :(

eduksDatums: Ceturtdiena, 10.01.2013, 15:51 | Ziņa # 5818
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
(Zivnieks)
es visādas glupības sarakstīju, bet man neparādījās cenzūra :(

Pienāks arī Tava kārta chukle

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

martiDatums: Ceturtdiena, 10.01.2013, 19:52 | Ziņa # 5819
Estēts
beidzot varu pirst bākā :D

ZivnieksDatums: Piektdiena, 11.01.2013, 10:32 | Ziņa # 5820
Stāstnieks
maucība ne diena.... 6:00 pamodos, lai brauktu uz treniņu...izbesījies, bet 7:00 esmu tur, noģērbjos, sāku vilkt treniņtērpu, a šortu, ta nav....pļac!!!!!!!! ģerbjos, ka atpakaļ, a ko tagad darīt??? Neko...ar kājelēm pa Barona ielu speros uz Stockamanu, kur autobuss uz darbu, izdomāju, ka biš tuvāk būs ejot caur V-Rīgu, domāts darīts - eju ar...Tad priekšā uznirst līgojošs čalīts, kas "skaidrā" krievu mēlē pieprasa cigareti, pie kam tik rupji, ka laipni atsaku, ar ko šams nebija mierā un teica, lai atdodu naudu un sāk agresīvi nākt virsū, bet tā kā šamam likās, ka viņš ir supermens, bet īstenībā orientācija šim biš kliboja, tad aizķeksēju šamo aiz kājas un noliku guļus pozā...domāju, ka miers būs un eju prom, bet te tev bija, šams ir augšā un nu jau ar riksīti atvēzējās un saprotu, ka šas varu smuki atrauties, par laimi izvairījos un uzreiz ievilku šamejām, tā ka šis ir atkal guļus un vairāk celties negrasās...paskatījos gan vai tur neaizmigs, lai nesanāk, ka nosalst, gāju projām, čalis arī sāka rāpot, tā kā lai viņam veicās...pļac!!! Tad atkūlos uz darbu STUNDU!!!! ātrāk kā vajadzēja, pusstundu nostāvēju uz ielas, jo viss vēl ciet, a atslēgu vēl nav!!!! biš tā kā apsalu!!!!
A šitas ir tikai dienas sākums!!!!
Jums arī veiksmīgi!!! :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv