A man toties šodien jāstrādā un ļoti garšo minerālūdens. Jā.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man jau vairs neprasās Bet no rīta bija gards nu dikti
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien liekot kopā video un rakstot atskaites par vakardienu, pašam baigi sagribējās uz copi Ātrāk parītdiena pienāktu!
nu man šodien dieniņa... Tirgus un tad vēl 3 lielveikali... Es šito nevaru ciest... Bet nu beidzot esam mājās, varu iemalkot aliņu, palasīt, ko Jūs te sastrādājuši. Jāiet jāuzcep butes vakariņās, pie alus būs super!
tās novēģijas vai zviedrijas butes ar smukajiem krāsainajiem punktiem? cik sapratu, tad mūsējās nemaz tirgū nebija. es ar biju kaut kad pagājuši nedēļ tirgū. intereses pēc paņēmu nogaršošanai karsti kūpinātus nēģīšus. jāsaka, ka klasiski taisītie ir labāki, jo kūpinātajiem baigi stingrā āda un garša ar varēja būt labāka.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Bebrs - man ir prieks, ka Tev regulāri ķerās un, ka tikai tas sagādā Tev prieku no copes procesa
Man saldētavā vairs tik viena līdaka un daži asari. Cerams rīt kaut ko noķeršu
klau. lai arī ir gadījies stinti rokā paturēt un tirgū bāzt degunu klāt - tā arī skaidrības nav - ir viņai zvīņas vai nav? līdz tīrīšanai nekad neesmu ticis.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!