Mājas, vilciens, darbs, vilciens, mājas... un tā katru dienu...
Gandrīz kā Gustavo....stabs, stabs, koks, koks
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kā gadījies, kā ne, bet tieši pēc nodotas nelielas haltūriņas iemaldījos pie Salmiešiem, tagad stūrī maiju gaida jauns Black Jerk kātiņš Itkā jau sīkums, bet patīkami
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
bļin, man galīgi tā štelle neiet... Vot i ticība zudusi, vairs to bomi rokā neņemu. Ja neuzradīsies, kam izpārdot savu jerkojamo inventāru, braukšu vasarā samus kacināt, lai sūna uz kāta neuzaug.
A kas? es arī šad tad ar jerka kātu pavelcēju.. forši... 7-8m vobleri pie tā striķa feini vālē metros piecos knapos :))))) ar mani bija savādi, vispirms pamācijos džerkot, iepatikās, tad sapratu, ka vajag arī mazākus izmērus mānekļiem "pārklāt" un tad tik sāku apgūt tviču Kopā būšu noraustījis divas iepriekšējās sezonas... liekas, ka kaut kāda pamatsajēga sāka veidoties, jāturpina kultivēt
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!