Karoče... poher, ka Zivnieks atriebības kārē vēlas kādu nobanot, poher, ka Jaunciemā avārija, poher, ka aiz loga tumšs.... bļin, kura bodē atrast mazas fastlock sakabītes? Citādi es 6dien daļu bļitku nevaru piekabināt
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
man visas karabīnes garāžā. kaut kādas fastlock owner pirku salmo kādreiz, bet tās bija ar to melno bleķi man jau šitās patīk: http://www.fishbon.lv/site....eedlock
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
nu lāb, palielīšos tad es ar - jau piecarpus gadus nepīpāju. Pirms tam ar divarpus pačkām bija palicis pa īsu dienā. Pļac, ku labi tagad jūtos salīdzinājumā ar to laiku
man kritiskas bija 2 nedēļas.. tās gan bij sliktas.. biju gatavs uz ielas katram otrajam pretīmnācējam rīklē ķerties bet atlaida.. pat sieva izturēja tas IR tā vēŗts turies!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A man pofig, gribu pīpēju, negribu arī pīpēju Pēc pieredzes - nedrīkst nevienu cigareti pajemt, kaut vienu, arī pie cepumiem - tad aiziet vielciens atpakaļgaitā. Bļin, šodien, rīt vēdzelēs nesanāca, bet labi jemot. Parīt diezvai ar sanāks.
Vēdzelēs kaut kad janvāra biegās vai februāra sākumā no ledus būs jāpasēž Ja nesāksies atkal plusi