Pagāšgad iztiku bez egles un šampja vietā bija gāzēts mangalis. Un nekas nemainījās, tikai rīts uzausa skaidrs un bez ķieģeļa kuņģī un svina sajūtas galvā.
Nu vismaz sev dāvanu gan sagādāju, biju ieskrējis Ēsmā un ar atlaidēm pajēmu pāris mantiņas jaunajai džerkošanas sezonai Visādi citādi man tie svētki NA nav vajadzīgi.. Šogad vēl pofig, a nākamgad sīkajam par prieku nāksies savus ieradumus biki mainīt
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Man pofig tie svētki pa lielam, bet tā svecīte un dekors atnes labas dzeramnaudas Ārzemniekiem tīk
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Un tagad jautājums uz aizbēršanu Kurš būtu ar mieru līdz nākamnedēļas vidum piedalīties raakstiņa tapšanā par zemledus sezonas atklāšanu?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kādu stāstiņu apsolos uzrakstīt,tik biku vēlāk Man vēl loriņi jāsavāc un jāsasien.Urbis jāatrod!!!!!!!!!!! Labāk jau būtu iegādāties jaunu un kād bļitkiņ jauztaisa