Šorīt, braucot uz darbu, Zivnieka laivu nemanīja ezerā....vispār nevienu laivu neredēju
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Eduk, ieskrienes pagaidām ar savu ledu Vēl nevajag
Māri - kādi modes upuri? Domā ķert vēdzeles tagad ir modes lieta? Neesmu ievērojis, bet būt par forelistu gan tagad ir "moderni"
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tajā cl kā ielūru, tā neiztur nervi un arī kaut kas ierakstās, kam galīgi nav nekāda sakara ar copi, vai normālu viedokļu apmaiņu Laikam jāatmet ieradums tur ielūrēt
Tajā cl kā ielūru, tā neiztur nervi un arī kaut kas ierakstās, kam galīgi nav nekāda sakara ar copi, vai normālu viedokļu apmaiņu Laikam jāatmet ieradums tur ielūrēt
Tev arī aizrāva "nervu" tas debīliķu saiets? :D To saitu nedēļu pirms un nedēļu pēc pilnmēness vajadzētu slēgt
Kad es norādīju tur lapas adminam par klaji! pasvītroju klaji apvainojošiem, aizvainojošiem komentāriem man admins tur atbildēja ka dalība saitā nav obligāta lieta, nu i lai tie pajoliņi tur vārās savā sulā
Nu tur tiešām daudz dīvainu ļautiņ apgrozās. Galvenais, ka te ir labs kolektīvs
CL jau ir tā nelaime, ka grib pelnīt naudu. Kā naudu pelna internetā mēs visi zinām. Līdz ar to galvenais ir apmeklētāju un klikšķu skaits, tālākais jau īpašniekus vairs neinteresē. Admins tur ir tikai, lai dzēstu rasistiskus, pretvalstiskus utt komentārus.
Aigar jā, vēdzeles ir modē. Jau kopš pagājušās sezonas. Iepriekšējā dekādē es pie divām dažādām upēm satiku labi, ja 5 kompānijas, šogad jau nepilnos divos mēnēšos esmu redzējis vairāk. Vislabāk man patika tie iesācēji, kuri SKY pirka vēžus par 14 Ls/kg, jo kāds CL bija ierakstījis, ka tā nu esot top 1 vēdzeļēsma
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
Vislabāk man patika tie iesācēji, kuri SKY pirka vēžus par 14 Ls/kg, jo kāds CL bija ierakstījis, ka tā nu esot top 1 vēdzeļēsma
Variants Nr.1: Jūra (vajadzīgi līdzbraucēji, vai tādi, kas mani paņems līdz) Variants Nr.2: Vēdzlēs. Nav skaidrības uz kurieni, ko likt uz āķa utt (vajadzīgi līdzbraucēji, vai tādi, kas mani paņems līdz) Variants Nr.3: neder šitais variants...
Baigais slinkums šodien. Nu TĀĀAADS, ka vnk nereāls