Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Varbūt kāds zin, ko var līdzēt? Lieta tāda, ka aizvakar naktī man abas kājas sarāva krampis(ikros) un līdz galam nav atlaidis vēl tagad. Ikri sasprindzināti, tādi kā piedzīti. grūti par paiet normāli. Kas palīdz tādos gadījumos? Ar kaut ko jāsmērē? Iekšķīgās zāles lietot nevaru, vakarā jāsturē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Spirta kompreses Ārīgās Ja nopietni, tad nezinu. Man pašam tā vairākkārt ir bijis, bet ir ja ilgi nostāvu vai nobradāju pa ūdeni. Palīdz parasti kāda sildoša ziede. Vismaz man
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
adata ir visai labs līdzeklis - dejošanā tā ir nereta parādība, ka koncī dejojot sarauj krampi un nelaiž vaļā, a tūliņ jau jāiet uz nākamo deju ārā, ta fiksi meitenei no svārkiem izrauj saspraužamo adatu un ikrā iekšā
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
1) Jādzer magnija un B6 vitamīnu komplekss (aptiekā uzjautās - uzreiz zinās un iedos). 2) Ikri ik pa laikam pašam jāpamasē un jāpastiepj velkot pirkstu galus ar roku uz sevi (to pašu darīt uzreiz kā krampī sarauj), starp braucieniem pastaigāt, pavingrināt, kustināt kājas.
Šodien izstaigājos kārtīgi ar spiningu un nu jau viss pārgāja Nav labākas zāles par copi