[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
urmaasDatums: Trešdiena, 28.11.2012, 08:36 | Ziņa # 5326
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (dadziic)
Bet, urmaas, tad sanāk, ka visi ir PRET MRK!? Laikam baigi sliktie tie MRK-isti....

Ne visi,bet liela daļa gan.Itsevišķi tiem kuriem kapeiku šķindoņa(LM) "aizmiglojisi prātu".:)
Mēs esam PAR brīvu piekļuvi publiskajiem ūdeņiem.Jo tie ir mūsu dzimtenes sastāvdaļa,kura PIEDER tautai. :)
Ja cope ir atpūta nevis gaļas ieguves veids,tad es tur(lasīt - brīva piekļuve publiskajiem ūdeņiem) nekā slikta nesaskatu.:))

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Trešdiena, 28.11.2012, 10:48 | Ziņa # 5327
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es arī esmu pret un ar neesmu neviena kluba biedrs. Cl reizēm ar mēdzu pacepties, bet pēdējā laikā arvien retāk, jo tam vienkārši nav jēgas. Reāli liekas, ka tajā portālā savākušies nevis makšķernieki, bet zvejnieki, projektu bīdītāji, zemūdens mednieki un citi, bet makšķernieki tur ir palikuši mazākumā. Plus vēl pilns ar mēnesserdzīgajiem kas komentē visur un visu(delfi, tvneta, apollo komentatori), kurus dzīve ar kaut ko ir apdalījusi un viņu vienīgā pašapliecināšanās ir darba laikā rakstīt debīlus komentārus par jebkuru tēmu un jebkurā portālā.
Kas attiecas uz MOSP, tad tās organizācijas galva atstāj ļoti nepatīkamu iespaidu par sevi, kā cilvēku. Personīgi nepazīstu, bet ilgu laiku zinu virtuāli no pp2 un tur viņš atstāj tādu pašu ĻOTI augstprātīga cilvēka iespaidu. Kaut gan būs arī šo to labu izdarījis, vismaz saistībā ar vēžošanas pilnīgu aizliegumu. Vispār tāda miglā tīta organizācija, ar augstprātīgu vadītāju.......negribētos tādā būt.
MRK - daudzi biedri man ir pazīstami, kā forši cilvēki un makšķernieki, ar uzsvaru uz vārdu "makšķernieks". MRK atbalstu, par iestāšanos neesmu domājis. Manuprāt lielākā MRK problēma ir tā, ka to nevēlās uzklausīt un arī tas, ka Zvaigzne diegan pabojājis savu reputāciju līdz ar to visu MRK izmidžu. Kaut gan jāatzīst, ka uzbrukumus un klajus apmelojumus tajā pašā cl viņš atvaira godam. Manuprāt klubā ir ļoti gudrs cilvēks Zaraza un varbūt ir vērts viņu piesaistīt uz kopējām sarunām tajā padomē. Bet nu to domājiet paši :)
VMK - neko par viņiem nezinu. Dzirdēts ir viskaukas, pašam nav bijusi saskarsme ar kādu no viņiem, tāpēc nav ko pateikt. Zinamākie personāži Akmens Viesis un Emka, kas arī ir diezgan kolorītas personas.
Bet kamēr iet tie visi kari un segas raustīšana uz savu pusi, es negribētu attapties pie tīkliem piebāztās ūdenstilpnēs, kurās čum un mudž zemūdens mednieki un kuras ir licencētas.
Kaut kā tā. Tas ir mans personīgais viedoklis, izejot no man pieejamās informācijas. Ka visu uzlabot un ko darīt liets labā? To es tiesām nezinu. Atzīstu pavisam godīgi. hello
Ne asakas visiem! zivs

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

eduksDatums: Trešdiena, 28.11.2012, 11:14 | Ziņa # 5328
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

BorodaDatums: Trešdiena, 28.11.2012, 11:36 | Ziņa # 5329
Grupa: Dzēstās
Tralalā. Nu man arī ir skaidrs, kas ir kas. :D

BebrsDatums: Trešdiena, 28.11.2012, 12:03 | Ziņa # 5330
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Nav bildes- nav zives :D

martiDatums: Trešdiena, 28.11.2012, 12:13 | Ziņa # 5331
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man jau ar liekas, ka nekāds jauns ritenis nav jāizgudro, bet jāsaved kārtībā tas kas ir.
to pašu domāju par izglītības sistēmu un visām pārējām.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

urmaasDatums: Trešdiena, 28.11.2012, 13:20 | Ziņa # 5332
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Quote (marti)
man jau ar liekas, ka nekāds jauns ritenis nav jāizgudro, bet jāsaved kārtībā tas kas ir.

ja

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

BorodaDatums: Trešdiena, 28.11.2012, 13:41 | Ziņa # 5333
Grupa: Dzēstās
Quote (marti)

Pilnīgi piekrītu.

MārisDatums: Trešdiena, 28.11.2012, 19:11 | Ziņa # 5334
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Vismaz jāsāk ar to, ko Marti saka. Bet vispār- kur divi latvieši, tur trīs partijas.

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

parcopiDatums: Trešdiena, 28.11.2012, 19:12 | Ziņa # 5335
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Savedu beidzot dzīvoklī kārtību. Beidzot var atrast kur kas ir :D
Bet piepīldījušās bažas par to, ka esmu pazaudējis vienu ļoti vērtīgu kastīti. Pēdējā cerība bija to atrast kārtojot dzīvokli. Visticamākais tā ir uz Daugavas grunts, kaut kur Ikšķilē. Tur man iekšā bija visi āķi, griezuļi, gredzentiņi, gumijas, štopori, slīdošie sviniņi u.t.t. Materiālā vērtība arī vērā ņemama, bet vēl lielāks čakars to visu atkal atrast un iegādāties :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

je6kaDatums: Trešdiena, 28.11.2012, 20:21 | Ziņa # 5336
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Iznomā no Marti zemūdens inventāru un jameklē rokā kastīte... dance :D

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

ZivnieksDatums: Trešdiena, 28.11.2012, 20:23 | Ziņa # 5337
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Aigar, es za to rīt no rīta maukšu ķīsī ar pāris jauniem voblerīšiem un pāris jaunām "smuk" izmēr gumiņām :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

Baltais62Datums: Ceturtdiena, 29.11.2012, 00:12 | Ziņa # 5338
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 89
Reputācija: 0
Par aktivitāti
Nepretendēju uz absolūtu patiesību,bet tos voblerus labāk pataupi nākamsezonai,bet uz gummi gan jau kaut kas būs ja

parcopiDatums: Ceturtdiena, 29.11.2012, 20:26 | Ziņa # 5339
Multimakšķernieks
Uz salu tilta mašīna sadega, pēc pieciem tilts centra virzienā bija ciet dēļ tā. Un kad šitais slapjums piesals, Rīgā būs jautri pārvietoties.....

martiDatums: Ceturtdiena, 29.11.2012, 20:53 | Ziņa # 5340
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
man ļoti patīk ekstrēmi apstākļi :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv