Bet, urmaas, tad sanāk, ka visi ir PRET MRK!? Laikam baigi sliktie tie MRK-isti....
Ne visi,bet liela daļa gan.Itsevišķi tiem kuriem kapeiku šķindoņa(LM) "aizmiglojisi prātu".:) Mēs esam PAR brīvu piekļuvi publiskajiem ūdeņiem.Jo tie ir mūsu dzimtenes sastāvdaļa,kura PIEDER tautai. Ja cope ir atpūta nevis gaļas ieguves veids,tad es tur(lasīt - brīva piekļuve publiskajiem ūdeņiem) nekā slikta nesaskatu.:))
Es arī esmu pret un ar neesmu neviena kluba biedrs. Cl reizēm ar mēdzu pacepties, bet pēdējā laikā arvien retāk, jo tam vienkārši nav jēgas. Reāli liekas, ka tajā portālā savākušies nevis makšķernieki, bet zvejnieki, projektu bīdītāji, zemūdens mednieki un citi, bet makšķernieki tur ir palikuši mazākumā. Plus vēl pilns ar mēnesserdzīgajiem kas komentē visur un visu(delfi, tvneta, apollo komentatori), kurus dzīve ar kaut ko ir apdalījusi un viņu vienīgā pašapliecināšanās ir darba laikā rakstīt debīlus komentārus par jebkuru tēmu un jebkurā portālā. Kas attiecas uz MOSP, tad tās organizācijas galva atstāj ļoti nepatīkamu iespaidu par sevi, kā cilvēku. Personīgi nepazīstu, bet ilgu laiku zinu virtuāli no pp2 un tur viņš atstāj tādu pašu ĻOTI augstprātīga cilvēka iespaidu. Kaut gan būs arī šo to labu izdarījis, vismaz saistībā ar vēžošanas pilnīgu aizliegumu. Vispār tāda miglā tīta organizācija, ar augstprātīgu vadītāju.......negribētos tādā būt. MRK - daudzi biedri man ir pazīstami, kā forši cilvēki un makšķernieki, ar uzsvaru uz vārdu "makšķernieks". MRK atbalstu, par iestāšanos neesmu domājis. Manuprāt lielākā MRK problēma ir tā, ka to nevēlās uzklausīt un arī tas, ka Zvaigzne diegan pabojājis savu reputāciju līdz ar to visu MRK izmidžu. Kaut gan jāatzīst, ka uzbrukumus un klajus apmelojumus tajā pašā cl viņš atvaira godam. Manuprāt klubā ir ļoti gudrs cilvēks Zaraza un varbūt ir vērts viņu piesaistīt uz kopējām sarunām tajā padomē. Bet nu to domājiet paši VMK - neko par viņiem nezinu. Dzirdēts ir viskaukas, pašam nav bijusi saskarsme ar kādu no viņiem, tāpēc nav ko pateikt. Zinamākie personāži Akmens Viesis un Emka, kas arī ir diezgan kolorītas personas. Bet kamēr iet tie visi kari un segas raustīšana uz savu pusi, es negribētu attapties pie tīkliem piebāztās ūdenstilpnēs, kurās čum un mudž zemūdens mednieki un kuras ir licencētas. Kaut kā tā. Tas ir mans personīgais viedoklis, izejot no man pieejamās informācijas. Ka visu uzlabot un ko darīt liets labā? To es tiesām nezinu. Atzīstu pavisam godīgi. Ne asakas visiem!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Savedu beidzot dzīvoklī kārtību. Beidzot var atrast kur kas ir Bet piepīldījušās bažas par to, ka esmu pazaudējis vienu ļoti vērtīgu kastīti. Pēdējā cerība bija to atrast kārtojot dzīvokli. Visticamākais tā ir uz Daugavas grunts, kaut kur Ikšķilē. Tur man iekšā bija visi āķi, griezuļi, gredzentiņi, gumijas, štopori, slīdošie sviniņi u.t.t. Materiālā vērtība arī vērā ņemama, bet vēl lielāks čakars to visu atkal atrast un iegādāties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Uz salu tilta mašīna sadega, pēc pieciem tilts centra virzienā bija ciet dēļ tā. Un kad šitais slapjums piesals, Rīgā būs jautri pārvietoties.....