To nu tev uz vietas jānoskaidro. Vadoties no straumes uttt... Pēc formas jau vienalga kāds, lai tik notur uz vietas sistēmu. Lielā pavasara straumē es pat jūras ūsainos esmu licis.
skaidrs. provēsim uz vietas visu ko. bet nu vispār jau nevar zināt vai vēl tiksim līdz tām vēdzelēm. jo ja būte daudz maz būs, tad jau prom no jūras nekustēsim.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
es tāds optimists šogad neesmu vienreiz jau biju. reizē, kad kolkas ragā pats redzēju kvatro ar smuka izmēra butēm un žiperīgais vilcējs man piešķīra svaigu reņģi. pēc stundām trim darīju to netālu esošajā košragā un pilnīgi aplauzos. nosēdēju kādas 3 stundas bez nevienas copes. tā pat gāja arī blakus esošajiem amata brāļiem. tas mani psiholoģiski sagrāva tagad noskaņojos uz sliktāko scenāriju, bet klusībā tomēr ceru
es jau esmu talsu rajonā ieņemti jau pirmie balzamiņi mantas sakravātas, salmo nopirku divas kārbas ar poļu nakteņiem (10+10 gab) iesākumam pietiks. paņēmu arī kaut kādus zvaniņus, ku uz spicītes stiprina. arī spīgulīšus paķēru kurus var iespraust zvaniņos speciālā turētājā. rīt vēl talsos maksimā jāpaķer kāda garnele, tirgū reņģe, cepums un maucam!
Šodien visi laikam copē, te vispār klusums Tad jau jāgaida atskaišu birums pirmdien
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es gan tagad ķeru katru brīvi brīdi, lai pacopētu Kādreiz gan centos tikai darbdienās copēt, kad bija kaudze laika izvēlēties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)