Es gan Daugavpili par galvaspilsētu negribētu, pat ja dzīvotu Latgalē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu tā - man tagad līdz vakaram brīvs, tāpēc tūlīt uzēdīšu un kaut kur laidīšu pacopēt. Sen nav būts. Pēdējo reizi laikam ar Dadziiti biju vēl septembrī.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Netirs Toties svaigais gaiss būss pārpārēm un tas man šobrīd arī ir nepieciešams. Jau gandrīz fiziskas lomkas sākās no tā, ka sen nav būts pie/uz ūdeņiem
vot nezinu kur V-Daugavā pavasarī, vasarā un šajā laikā var tikt pie ščukārīšiem...kad liekas, ka esmu atkodis, tad visas nākamās reizes tajās vietās nav pat pieskāriena - tas uz spini...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
tikko ienācās jauna, svaiga Salmo x-twitch pītā aukliņa 0,14 diametrā un atcerējos, ka esmu vasaras copes rakstu Jumsim parādā laikam būs kkad jāpieķeras
bet 6dien man tīri feins ekipējums sanāks - x-twitch kātiņš, x-twitch aukliņa, x-twitch pavadas, un pat liekas, ka viens voblerīts ar tā saucās vēl tik pilnam komplektam spole pietrūkst, bet tās darbu uzticēšu shimano exage...bet visā visumā es ir gatavs un nevaru sagaidīt startu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!