[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Trešdiena, 10.10.2012, 13:56 | Ziņa # 4861
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14153
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es gan Daugavpili par galvaspilsētu negribētu, pat ja dzīvotu Latgalē :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

kreisaisDatums: Trešdiena, 10.10.2012, 14:16 | Ziņa # 4862
Videomāns
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (martins_)
O! Ja Tevi pēkšņi saskrāpēs, zini - Zivnieks vainīgs

Es ceru, ka Zivnieks nebūs vainīgs, ja man uzradīsies skrāpējumi pēc kādas intensīvas un kaislīgas nakts :D

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

martins_Datums: Trešdiena, 10.10.2012, 21:25 | Ziņa # 4863
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
kreisais,
hmm... tas jau sāk palikt aizdomīgi :D:D bet jebkurā gadījumā, savējie jau sapratīs, 21. gadsimts kā nekā... svilpo

Zivniekam par šo būs kas sakāms? :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

Ziņojumu laboja martins_ - Trešdiena, 10.10.2012, 21:25

parcopiDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 09:23 | Ziņa # 4864
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Nu tā - man tagad līdz vakaram brīvs, tāpēc tūlīt uzēdīšu un kaut kur laidīšu pacopēt. prieks
Sen nav būts. Pēdējo reizi laikam ar Dadziiti biju vēl septembrī. svilpo

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 09:24 | Ziņa # 4865
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šodien ķera nebūs :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 09:32 | Ziņa # 4866
Multimakšķernieks
Quote (Zivnieks)
šodien ķera nebūs

Netirs :D
Toties svaigais gaiss būss pārpārēm un tas man šobrīd arī ir nepieciešams. Jau gandrīz fiziskas lomkas sākās no tā, ka sen nav būts pie/uz ūdeņiem :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 10:05 | Ziņa # 4867
Multimakšķernieks
Labs i! Es laiž un veco Daugavu. Juhūu! prieks dance

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 10:17 | Ziņa # 4868
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
vecajā Daugavā točna ķeras nebūs :D Kāpēc vispār lai zivis būtu kaut kādā vecā Daugavā???

BorodaDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 10:41 | Ziņa # 4869
Grupa: Dzēstās
Vispār baigais nelaiks apkārt, nesaprotu tik vai iet prom, vai nāk virsū.

Pielikumi: 6890847.png (110.5 Kb)

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 10:51 | Ziņa # 4870
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Zivnieks)
vecajā Daugavā točna ķeras nebūs

Vakar ķera bij,tikai vienas silķītes,bet pie mēra arī tika.Tas koļegam.

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

martiDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 11:00 | Ziņa # 4871
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
tagad jaunciemā smuki sāka līt :) cerams, ka arī vecdaugavā :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 11:00 | Ziņa # 4872
Stāstnieks
vot nezinu kur V-Daugavā pavasarī, vasarā un šajā laikā var tikt pie ščukārīšiem...kad liekas, ka esmu atkodis, tad visas nākamās reizes tajās vietās nav pat pieskāriena - tas uz spini...

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 13:11 | Ziņa # 4873
Stāstnieks
tikko ienācās jauna, svaiga Salmo x-twitch pītā aukliņa 0,14 diametrā :) un atcerējos, ka esmu vasaras copes rakstu Jumsim parādā svilpo laikam būs kkad jāpieķeras :D

bet 6dien man tīri feins ekipējums sanāks - x-twitch kātiņš, x-twitch aukliņa, x-twitch pavadas, un pat liekas, ka viens voblerīts ar tā saucās :D vēl tik pilnam komplektam spole pietrūkst, bet tās darbu uzticēšu shimano exage...bet visā visumā es ir gatavs un nevaru sagaidīt startu :)

martiDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 13:26 | Ziņa # 4874
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
zivniek:
tas viss komplekts izklausās labi, bet tomēr ir sajūta, ka pilnai laimei tur kaut kas pietrūkst... :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 11.10.2012, 13:58 | Ziņa # 4875
Grupa: Dzēstās
Quote (marti)
ir sajūta, ka pilnai laimei tur kaut kas pietrūkst...

Gan jau būs arī tā pilnā laime līdz. :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv