ieraudzīšu to blondīni un viņas mašīnu, paņemšu atslēgas un draudzīgi samīlēšu ne tikai vienu mašīnas stūri.... 100% ka tā ir mašīna no mana pagalma!!!!
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nu tā. Esmu mājās un man tāda sajūta, ka esmu pelnījis pāris aliņus. Izēdīšu soļankas šķivi un aizjozīšu pakaļ
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu tā. Esmu mājās un man tāda sajūta, ka esmu pelnījis pāris aliņus. Izēdīšu soļankas šķivi un aizjozīšu pakaļ
skaties, neaizmiedz pēc soļankas... Man, starp citu, kādreiz pēc tādām maiņām, kad 2-3 sutkas nostūrēts ir grūti aizmigt, jo ir TĀDS pārgurums, ka pat normāli atslēgties nevar... Tad labākās zāles ir aliņš, ja nelīdz viens, tad otrais točna izslēdz!
Tāpēc jau paņēmu aliņu Tērvetes Sencītis iet iekšā uz urrā un atslēgties toč nebūs problēmu pēc aliņiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
šitais ir normāli...cik zinu, tad visiem taxistiem tā ir...man pēc 2 sutkām (tiešām negulētām praktiski vispār) vasarā vajadzēja 4 aliņus un tad gan kā ar cirvi pa pieri un tad ar mietu nepamodināt...ziemā, ka alu neprasās, tad 200 grami viskija un rezultāts tas pats...mans domāt, ka tas tādēļ, ka smadzenes jau ir pieradušas pie nepārtrauktas koncentrēšanās un spriedzes un tad kad esi mājās, šamās vairs nesaprot, ka beidzot var atslēgties...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Labrīt! Es beidzot esmu gandrīz izgulējies un man ir labs garīgais! Tikai žēl, ka jāiet uz pamatdarbu tūlīt
Labrīt! Es beidzot esmu gandrīz izgulējies un man ir labs garīgais! prieks
Ja vien es varētu teikt to pašu... Man žāvas nepāriet - i vajadzēja man vakar ieslēgt to filmu. Parasti jau tas netraucē, bet ne gadījumā ar šo filmu, kuru uzskatu par vienu no vērtīgākajām, ko jebkad esmu skatījis. Tā i pielipu pie ekrāna, ka sievišķis "Titāniku" skatoties i tagad nevaru līdz galam pamosties ...
vecais labais Bils Perišs un nāve nav viņa nu tik laba vīriešiem, kā "Titāniks" sievietēm. Skatīties var un redzēta daudz reižu, bet ir arī daudz labākas
vecais labais Bils Perišs un nāve nav viņa nu tik laba vīriešiem, kā "Titāniks" sievietēm. Skatīties var un redzēta daudz reižu, bet ir arī daudz labākas
Man tā patīk ar to, ka var padomāt līdzi, starp rindām - katram jau sava gaume, man šis gabals ir stabili manu filmu TOP 5-ā, ja ne 3-ā ...
Man tā patīk ar to, ka var padomāt līdzi, starp rindām - katram jau sava gaume, man šis gabals ir stabili manu filmu TOP 5-ā, ja ne 3-ā ...
kur domāt līdz man šķiet labākās ir: "The Number 23", "Fight Club" uz doto brīdi atmiņā nekas vairs nenāk, arī jaunā "Red Lights" ar Robertu de Nīro ir laba