Ar naudas fondu, vai bez - man vienalga. Pamatideja jau no paša sākuma bija labi pavadīt laiku copējot un pie reizes noskaidrot kas tad ir medīgāka mēnekļu grupa. Bleķi vai vobleri? Ar pirmo piegājienu tas mums neizdevās. Pēc idejas tās sanāk komandu sacensības, maijā bijām divi pret divi, tagad trīs pret trīs Par naudām(balvu fondu) kā paši vēlāmies Diplomi visiem no manis Pie reizes atdošu diplomus no pagājušā salidojuma Marti un Borodam
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tajā tabulā ir "Tiek rēķināta lielāko 20 zivju punktu summa ekipāžai."
Vai tad nevajadzētu katram atsevišķi, jo ekipāžā taču teorētiski sēž konkurenti
Pareizāk būtu skaitīt kopā visu voleristu lomu atsevišķi un visu bleķinieku lomu atsevišķi Tad arī uzzinātu kāda mānekļu grupa konkrētajā reize izrādījusies medīgāka. Varētu kaut kad arī vēl vienu kārtu uzrīkot savādākos apstākļos, teiksim upē vai dziļākā ezerā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
parcopi, doma bija, ka komandas un doma bija, ka komandaa ir 2, bet te buus 3. Lemshanas jautaajums - skaitam 20 lielaakaas zivis katram vai komandai (3 gab)????
... balvu fonds - man nav buutiski kaa lemsiet taa buus...
Domāju, ka skaitam katram un pēc tam saskaitam katrai komandai un tādā veidā arī taps zināma uzvarētāju komanda Tas aizņems 10min, jo telefonā kalkulatori visiem ir
mani drusku mulsina tas "20 lielākās". iespējams, un visdrīzāk, ka tik tālu netikšu bet tomēr, ja nu... ā, varbūt no tām 102 gab ko es noķeršu skaitīs lielākās 20 gab - tad viss ok
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
domāju, ka varētu būt 3 tituli: pirmais un pats svarīgākais ir: kas labāks - bleķis vai voblers un te rēķina kopā visu 3 un 3 sniegumu otrais varētu būt individuālais sniegums un trešais - rezultatīvākā ekipāža, kurā ir divi konkurenti
marti, nokjer kaut vai 200, bet reekjinaas lielaakaas!! es uz vietas visu izstaastiishu - nekaa sarezhgjiita. galvenais, lai uz laivas ir vismaz 1 merlente...
Bļe, daudz diplomi jātaisa Labi, uztaisīšu par visām nominācijām + lielāko zivi
jābūt copei, jo izskatās, ka iet spiediens uz leju un līdakiem patīk zems spiediens būs visas 200 man mērlente galīgi sarūsējusi, jo 1.maijā bija ticis klāt ūdens
bet šitādu pasākumu tā pat vien nedrīkst taisīt....hmmm....varbūt jāpalūko kā ķirsīts sanācis, vēl gan biš pa fiksu liet nosti, bet provi jānoņem....gan jau katram pa malciņam sanāks
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
hmm....varbūt uzvalks ar jāizvelk no pažobeles, jāieliek cigārs kabatā, kristāla glāze jāpaņem, un pēc pirmās zivs (cerams, ka man tāda būs) omulīgi pasēdēšu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!