Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
JAUTĀJUMS. Man ieplānots laivot pa Salacu. Mazsalaca-Staicele. Kā tur ar tām licencēm? Es ņefiga no tā nesaprotu. Vajag, nevajag... nopietni jau neko neķeršu, mošk tik špini nedaudz iemērkšu...
Vajag...tikai tad Tev ir jāizpēta kādos posmos Salaca ir sadalīta un cik posmus šķērsosi, tik licences jāpērk vai arī nepērc visiem posmiem, bet tikai tur, kad jūti, ka gribēsi tieši tajā brīdī copēt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Vajag...tikai tad Tev ir jāizpēta kādos posmos Salaca ir sadalīta un cik posmus šķērsosi, tik licences jāpērk vai arī nepērc visiem posmiem, bet tikai tur, kad jūti, ka gribēsi tieši tajā brīdī copēt
Mļin, tas priekš manis ir par sarežģītu... laikam neķeršu neko.
ehh...šobrīd māja smaržo pēc pillas programmas - uz pannas čurkst meža gaļas kotletītes, blakus saldajā krējumā sutinās zanderīts, krāsnī brūninās karpelīts un leduskapī gatavojas zandarts, kas drīz nokļūs uz maizītēm.... žēl, ka nevarat to visu sajust
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Ja gribētos ēst, tad sakārdinātu pa pilnu programmu. Es atkal tikko pamodos, bet tāpat besis nav pārgājis, un loku iekšā ogas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)