kā ta. laikam sen neesi bijis ar bērniem peldēties izskatās, ka es šonakt maucu ar vienu viesi uz zandartiem ķīsītī. ka tik pa daudz nepiemaucās līdz izbraukšanai
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Labrīt visiem !! Nezinu kas man te izregulējies Nevaru otro dienu ielikt atskaiti ar bildēm Katrā ziņā ķērās tikai daudz zemmēru ,un pāris ašuku pannai :)Celsies Je6ka jāsaka lai paskatās ko es te esmu sastrādājis
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Karoče eju ēst, a par vakaru jāskatās kāds laiks būs un cik liels besis pēc darba
Un vispār: - Es vēl neesmu bijis šogad brekšos no laivas ar pludu un ziemas copenīti - Vēl neesmu bijis līņos no laivas ar pludu - Gribu vēlreiz forelēs - Un gribu arī līcī asarus paķert
.....pa kuru laiku visu lai uzspēj?
Tie ir tuvākie plāni uz vasaru, jo rudenī jau sāksies līdaku un asaru laiks Pēc tam jau vēdzeles un butes
Vsjo, tinos ēst