Spridzeklis vakar vimbas atvilkās pa pilnu programmu. Mēmelē
Ne asakas Bebrs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Papildinot Māta teikto pludiņmakšķerēšanas tēmā. Nevar jau zināt kas ir pelmeņos, belašos, desās, čeburakos u.t.t. Droši, ka nevienu vien kaķi un suni jau esmu apēdis....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
rītā dodos uz kāzām meža vidū uz pussalas, kur apkārt ezers. riktīgs 3diennieks - līdz 7dienas vakaram. programmā bez visa tradicionālā arī sēņošana un makšķerēšana. esmu tipa vedējs
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
tikko kā izštukoju kā tiks zagta līgava man ir 2m plats tepiķis kādi 10m. būs salasītas spaņņos visādas pļavu zālītes, puķītes. izrullēsim tepiķi zālē un līgavu guldīsim vienā galā, vīru otrā. tad ar dziesmām katrs liks savu pušķīti ar vēlējumiem (klusi pie sevis) uz guļošajiem preciniekiem un pamazām rullēsim ciet. guļošajiem rokas gar sāniem, galvas ārā kad abi sarullēti kopā, tad ar nazi pa vidu šņakš un abi tiks nesti apkārt teritorijai (tipa tādas tradīcijas). bet te, kā gadījies kā ne - līgava pazudusi izrādās, ka līgava pārvesta pāri ezeram otrā krastā un līgavainim jāpeld pakaļ izpirkt. nu kaut kā tā.
visi mākslinieki tur būs hipijiska gaisotne. ar teltīm, zālīti, bez oomēm un divām kūlām mammām pelde pāri ezeram tiks pavadīta ar drošinātāju laivā. precinieks ir mans maiļu smelšanas asistents ar maģistra grādu, kas kaut kādā brīdī saņems todien ķerto zanderi burciņā buma gaumē. un mičošanā tiks pie lazdas kāta makšķeres ar veco labo spalvas pludiņu + 0,5L burciņu ar sadurstītu plastmasas vāciņu un tārpiem iekšā
man ir 2m plats tepiķis kādi 10m. būs salasītas spaņņos visādas pļavu zālītes, puķītes. izrullēsim tepiķi zālē un līgavu guldīsim vienā galā, vīru otrā. tad ar dziesmām katrs liks savu pušķīti ar vēlējumiem (klusi pie sevis) uz guļošajiem preciniekiem un pamazām rullēsim ciet. guļošajiem rokas gar sāniem, galvas ārā svilpo kad abi sarullēti kopā, tad ar nazi pa vidu šņakš un abi tiks nesti apkārt teritorijai (tipa tādas tradīcijas).