Zvērinātajiem forelistiem un zandartistiem pagaidām neiet A man te darbā pazuda elektrība, pie tam pazudusi uz viss Merķeļa ielas. Zvanīju Latvenergo, šie par bojājumu zin, brigāde esot izbraukusi, bet kad sataisīs, to hvz.....baigi jautri klusumā sēdēt, visas signalizācijas un kameras ar nešancē. Datoram bača pēc kādas pusotras stundas ar nosēdīsies
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Drūmais karstums ,jau pāri 20 grādiem ēnā. Forelists ar zanderistu jau cepās Es gan pagaidīšu ka saule nedaudz noslīdēs zemāk un dosimies ar Je6ku uz vakara copi pameklēt kādu zivteli vienā grāvi pie Lielupes. Būs žuve ,būs atskaite
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Pieļauju, ka jau esmu aizmirsis, kurā garāžā man laiva stāv un uz kuru pusi tā jāvelk, lai tiktu pie ūdeņiem... Slimība mani vaļā vēl ar vien nelaiž. Kopš pēdējās copes jau pagājis vairāk kā 2 nedēļas. Forumu nelasu, lai taupītu savus nervus.
A Jums - NE ASAKAS! Un nevis tā, ka lai Jūs ko noķertu, bet pa īstam NE ASAKAS!
Tik jancīgi ir 12 h nosēdēt laivā skatoties kā citi copē un nepaņemt rokās kātu:))) bet bija interesanti un noderīgi, jo pirmo reizi tiesāju LR spiningošanas mačos. 6dien un svētdien bija posms Rušonā. Tas starta brīdis ir fantastišs, kā visi tešās cik jaudas uz saviem spotiem. Pats biju ne tajā lēnākajā laivā (gps rādīja max 50km/h), bet nu 2 laivas bija ārpus konkurences... ja mācēšu ielikt video no telefona, tad būs neliels ieskatiņš. Copes tehniku nefilmēju, lai neradītu kašķus, jo, lai arī lielākā daļa ir draudzīgi copmaņi, bet ir knifiņi, kurus neatklāj. Ja nu vienīgi tiesnesis spēj izprast...
Esmu noilgojies pēc zandartu copes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zivniek, kā gāja šorīt??? Ne asakas! Dadzīt, veseļojies!!!!!!!!!!!