Uzraksts Pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem dara savu
Tikai sliktuma no šī uzraksta ir vairāk nekā labuma. Viena daļa no tiem kas nevēlas reģistrēties (vai arī šeit ir ienākuši nejauši) nevarēdami piekļūt šeit esošajai informācijai turpmāk šeit neiegriezīsies. Līdz ar to samazināsies apmeklētāju skaits. (tamlīdzīgi gadījumi ir bijuši citos forumos). Mani jau tas itkā neskar, tāpēc dariet kā vēlaties, bet šī resursa īpašniekam par labu tas nenāks.
Tikko uzēdu vimbmaizīti ar sīpolu - man ne pārāk! Nestāv pat klāt zandartam vai ālantam Un vēl tā asaku kaudze.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Par slēgtiem foruma ierakstiem. Foruma vai ierakstu slēgšana ir koks ar diviem galiem. Kāpēc lai kādam interesētu šis forums, ja tajā neko nevarēs ieraudzīt, pirms reģistrācijas. Tāpēc domāju, ka būs sakarīgi cilvēki, kas paliks aiz borta un nebūs mūsu draudzīgā pulciņa daļa. Par to, ka daži negrib mest iekšā informāciju un atskaites.......ziniet, ja kāds tiešām grib redzēt kas te notiek, vai savākt kādus failus, tad viņš tāpat te tiks iekšā. Viņš reģistrēsies, savāks ko vajag, vai uzzinās, un tāpat nebūs mūsu draudzīgā kolektīva daļa. Tādu te ir pietiekami. No tādiem cilvēkiem neizbēgt ar vaļēju vai slēgtu forumu vai ierakstiem. Esmu par foruma atvērtību - lai visi redz kas un kā pie mums notiek un lai ir par paraugu, ka copmaņi un dabas draugi var būt arī draudzīgi, atvērti un pieklājīgi(atšķirībā no citiem forumiem). Īstenībā jau nav ko mums slēpt. Neesam jau nekādā slēgtā masonu biedrība. Tāds ir mans viedoklis, tāpēc forums ir bijis atvērts visiem no pirmās dienas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Par foruma ierakstu slēpšanu piekrītu parcopi un Jan viedoklim fish
Es šajā jautājumā esmu nolēmis, ka lielāko daļu ierakstu turpināšu neslēpt, lai gan daļu informācijas, ko gribu parādīt 100% savējiem, iespējams, ka arī noslēpšu - tā jau nebūs slēptā tāpat, bet daļējas pieejamības ...
Es šajā jautājumā esmu nolēmis, ka lielāko daļu ierakstu turpināšu neslēpt, lai gan daļu informācijas, ko gribu parādīt 100% savējiem, iespējams, ka arī noslēpšu - tā jau nebūs slēptā tāpat, bet daļējas pieejamības ...