[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BebrsDatums: Svētdiena, 22.04.2012, 20:28 | Ziņa # 3091
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Pielikumi: 3003947.jpg (131.1 Kb) · 5124178.jpg (156.7 Kb) · 8038620.jpg (160.4 Kb) · 3221656.jpg (154.6 Kb) · 6748312.jpg (144.4 Kb)

Nav bildes- nav zives :D

BebrsDatums: Svētdiena, 22.04.2012, 20:30 | Ziņa # 3092
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Pielikumi: 1660992.jpg (136.2 Kb)

JanDatums: Svētdiena, 22.04.2012, 21:02 | Ziņa # 3093
Milo fīderists
Grupa: Savējie
Komentāri: 346
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Quote (Bebrs)
Uzraksts Pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem dara savu :D

Tikai sliktuma no šī uzraksta ir vairāk nekā labuma.
Viena daļa no tiem kas nevēlas reģistrēties (vai arī šeit ir ienākuši nejauši) nevarēdami piekļūt šeit esošajai informācijai turpmāk šeit neiegriezīsies. Līdz ar to samazināsies apmeklētāju skaits. (tamlīdzīgi gadījumi ir bijuši citos forumos).
Mani jau tas itkā neskar, tāpēc dariet kā vēlaties, bet šī resursa īpašniekam par labu tas nenāks.

LSMK-Milo

BebrsDatums: Svētdiena, 22.04.2012, 21:22 | Ziņa # 3094

JanDatums: Svētdiena, 22.04.2012, 21:25 | Ziņa # 3095
Milo fīderists
Komentāri: 346
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Quote (Bebrs)
Bet es rakstu komentārus un lieku bildes iekšā tikai reģistrētiem lietotājiem hello

No problem :)

LSMK-Milo

parcopiDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 11:06 | Ziņa # 3096
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Tikko uzēdu vimbmaizīti ar sīpolu - man ne pārāk!
Nestāv pat klāt zandartam vai ālantam :)
Un vēl tā asaku kaudze. nene

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

urmaasDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 11:14 | Ziņa # 3097
Komentāri: 1688
Reputācija: 19

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 11:14 | Ziņa # 3098
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Par slēgtiem foruma ierakstiem.
Foruma vai ierakstu slēgšana ir koks ar diviem galiem.
Kāpēc lai kādam interesētu šis forums, ja tajā neko nevarēs ieraudzīt, pirms reģistrācijas. Tāpēc domāju, ka būs sakarīgi cilvēki, kas paliks aiz borta un nebūs mūsu draudzīgā pulciņa daļa.
Par to, ka daži negrib mest iekšā informāciju un atskaites.......ziniet, ja kāds tiešām grib redzēt kas te notiek, vai savākt kādus failus, tad viņš tāpat te tiks iekšā. Viņš reģistrēsies, savāks ko vajag, vai uzzinās, un tāpat nebūs mūsu draudzīgā kolektīva daļa. Tādu te ir pietiekami. No tādiem cilvēkiem neizbēgt ar vaļēju vai slēgtu forumu vai ierakstiem. Esmu par foruma atvērtību - lai visi redz kas un kā pie mums notiek un lai ir par paraugu, ka copmaņi un dabas draugi var būt arī draudzīgi, atvērti un pieklājīgi(atšķirībā no citiem forumiem). Īstenībā jau nav ko mums slēpt. Neesam jau nekādā slēgtā masonu biedrība. Tāds ir mans viedoklis, tāpēc forums ir bijis atvērts visiem no pirmās dienas hello

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

uldeensDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 11:17 | Ziņa # 3099
Komentāri: 356
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Tikko uzēdu vimbmaizīti ar sīpolu - man ne pārāk!

es labāk ar nazi pa muguru iegriezumus kā šaha galdiņu un cepeškrāsnī ja mazās asakas praktiski nejūt

jutrixDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 11:22 | Ziņa # 3100
Jokplēsis
Komentāri: 2942
Reputācija: 26
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Nezinu, es nofilēju, iesālīju un nākamajā dienā viss ir ok. :) Asakas nejūt ja

The most dangerous animal in Japan is ninja

kreisaisDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 11:31 | Ziņa # 3101
Videomāns
Komentāri: 1197
Reputācija: 7
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Par foruma ierakstu slēpšanu piekrītu parcopi un Jan viedoklim fish

Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...

eduksDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 11:36 | Ziņa # 3102
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (kreisais)
Par foruma ierakstu slēpšanu piekrītu parcopi un Jan viedoklim fish

Es šajā jautājumā esmu nolēmis, ka lielāko daļu ierakstu turpināšu neslēpt, lai gan daļu informācijas, ko gribu parādīt 100% savējiem, iespējams, ka arī noslēpšu - tā jau nebūs slēptā tāpat, bet daļējas pieejamības ;) :D ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

urmaasDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 12:11 | Ziņa # 3103
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Quote (eduks)
Es šajā jautājumā esmu nolēmis, ka lielāko daļu ierakstu turpināšu neslēpt, lai gan daļu informācijas, ko gribu parādīt 100% savējiem, iespējams, ka arī noslēpšu - tā jau nebūs slēptā tāpat, bet daļējas pieejamības ;) :D ...

ja ja ja

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

J0nisDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 17:39 | Ziņa # 3104
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Piekrītu Edukam !!!

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

RaichaDatums: Pirmdiena, 23.04.2012, 21:57 | Ziņa # 3105
Komentāri: 532
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
parcopi, nav ne vainas tīr labas tas vimbmaizīte prieks

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv