[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BebrsDatums: Sestdiena, 21.04.2012, 19:18 | Ziņa # 3061
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Nav bildes- nav zives :D

martiDatums: Sestdiena, 21.04.2012, 19:20 | Ziņa # 3062
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Sestdiena, 21.04.2012, 19:23 | Ziņa # 3063
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Bebrs)
tradu vienu fīču pie kodiem ka var ierakstīt teksu kurš redzams tikai reģistrētiem lietotājiem, jāpakaitina tie lūriķi

Tos hide kodus parasti izmanto, kad met iekšā kādu linku. Tad to ieliek starp tiem hide un nereģistrētie neredz to linku + boti nepāriet no lapas uz to lapu, kas linkā. Protams var slēpt arī tādu informāciju, ko negrib, lai redzētu nereģistrētie :)

Un vispār, esam atpakaļ no copes! Bija forši! ja
Atskaite un videoatskaite taps hello

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

RaichaDatums: Sestdiena, 21.04.2012, 19:58 | Ziņa # 3064
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Un vispār, esam atpakaļ no copes! Bija forši!

nu par to nesaubos ka bij forsi raksta laicins jau ar bij ideals

BebrsDatums: Sestdiena, 21.04.2012, 20:29 | Ziņa # 3065
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

J0nisDatums: Sestdiena, 21.04.2012, 20:47 | Ziņa # 3066
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Raicha)
nu par to nesaubos ka bij forsi raksta

Raicha i nerunā šodien visiem ieliku Gan žuvēs gan cepumos !!!! Bet ja nopietni tad kas to vairs atcerās !!!! Gan jau vinnēju es

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

RaichaDatums: Sestdiena, 21.04.2012, 21:31 | Ziņa # 3067
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Būs jamet man ar rīt uz copi , šodien kaut kā nesagāja aizšaut dance

urmaasDatums: Sestdiena, 21.04.2012, 22:21 | Ziņa # 3068
Komentāri: 1688
Reputācija: 19

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

urmaasDatums: Sestdiena, 21.04.2012, 22:24 | Ziņa # 3069
Komentāri: 1688
Reputācija: 19

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Sestdiena, 21.04.2012, 22:38 | Ziņa # 3070
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Bebrs)
Ja ieraksta tādā veidā tad foruma lapā bez ielogošanās parādās uzraksts tikai reģistrētiem lietotājiem.
Bet vai nav iespējams ar kodu palīdzību ierakstīt tā lai nereģistrētiem vispār nekāds ieraksts neparādās?

Nē. Tiem, kas neielogosies tāpat parādīsies uzraksts "Tikai reģistrētiem lietotājiem", pat ja būsi iehidojis visu savu ierakstu.
Priekš slepenām sarunām var taisīt slēgtu foruma sadaļu ar kodu, vai tādu, kuru teiksim redz tikai moderatori :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ljubitexDatums: Sestdiena, 21.04.2012, 23:03 | Ziņa # 3071
Reputācija: 12
Šodien bija forša diena-zivju kā vienmēr nebija tik daudz,kā gribētos,bet kaut-kas jau bija...Galvenais,ka bija laba kompānija un laba saulaina dieniņa..ķērās raudas,asari un mazi breksēni nu un vēl pāris vēžu uz makšķerauklas uzsēdās
Pielikumi: 3535858.jpg (184.4 Kb)

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

Ziņojumu laboja ljubitex - Sestdiena, 21.04.2012, 23:03

ljubitexDatums: Sestdiena, 21.04.2012, 23:04 | Ziņa # 3072
Pirmā šigada zivE

BebrsDatums: Svētdiena, 22.04.2012, 07:12 | Ziņa # 3073
Atvaļinājums beidzies hello ne

parcopiDatums: Svētdiena, 22.04.2012, 07:39 | Ziņa # 3074
Multimakšķernieks
Quote (ljubitex)
Pirmā šigada zivE

Man pirmā, kopš ledus pazušanas, bija pat mazāka :D

P.S. Ieraksti nākamreiz pie komentāra kodu $IMAGE1$ un tajā vietā uzreiz būs redzama bilde, ko Tu pievieno, lai nav jāspiež uz viņu, lai var apskatīties ;)

Quote (Bebrs)
Atvaļinājums beidzies

Man atkal diezgan maz palicis līdz atvaļinājuma sākumam! ja

ljubitexDatums: Svētdiena, 22.04.2012, 08:29 | Ziņa # 3075
mēģināšu atcerēties

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv