Runājot par vimbmaizītēm. Jādarina uz vietas, pie upes. Noķer, pēc MN sistēmas nogalini, un tais augšā. Pēc 30 min. stum iekšā. Nav nekas jāved mājā, jāmarinē n-tās stundas utt. Viss kas no dabas, pie dabas jālieto.
vot to es saprotu! tāpēc man arī vajag to kasti, lai tas viss vēl ar glanci
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es jau no rīta skatījos, ka TVnetā pāri 600komentāriem. Visi baigie dabas draugi pēkšņi. A ja kāds būtu saplosīts?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pirmkārt, to kāpec jau pēc pirmās reizes kad izmuka neuztaisīja tādu voljēru lai neaizmūk un otrkārt vai tik tiešām nebija iespēju kaut vai iemidzināt. to ka vajag pieiet līdz 10 m lai iešautu miegazāles ir pilnīgās muļķības. Lācim jau ir jādzīvo mežā bet tas pavisam cits stāsts
Par to iemidzināšanu ar kaut kā īsti neticas ka vajag 10 metru tuvumā pieiet,bet nu ja reāli apdraudēja cilvēku drošību tad atbalstu nošaušanu-tagad tik kā būs ar saziedoto naudu jaunas mājas celšanai:)
Nez kāpēc tāda ažiotāža ap vienu lāci? Cik cilvēka pieradinātu suņu un kaķu iet bojā un tiek pamesti/nosisti..... Pēkšņi viens lācis tik svarīgs. Protams žēl dzīvnieka, bet man žēl arī mazo astaino ikdienā....
šodien rīgā bērzu ziedputekšņi ļoti augstā koncentrācijā. ticiet man esmu kā bērzu putekšņu lakmuss. ja tagad nolītu lietus, tad būtu visas ielas dzeltenas.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Ticiet man, man ir šodien grūti un neaizbraucu uz copi kā bija plānots
Nezinu, vēl padomāšu. Gribās tomēr vismaz rīt lai var pie stūres sēsties un uz copi aizmaukt