[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martiDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 19:25 | Ziņa # 3121
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
Runājot par vimbmaizītēm. Jādarina uz vietas, pie upes. Noķer, pēc MN sistēmas nogalini, un tais augšā. Pēc 30 min. stum iekšā. Nav nekas jāved mājā, jāmarinē n-tās stundas utt. Viss kas no dabas, pie dabas jālieto.

vot to es saprotu! tāpēc man arī vajag to kasti, lai tas viss vēl ar glanci :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Otrdiena, 24.04.2012, 19:46 | Ziņa # 3122
Grupa: Dzēstās
Quote (marti)
vot to es saprotu! tāpēc man arī vajag to kasti, lai tas viss vēl ar glanci :)

Ok. :D Galvenais ass nazis un vidumka. :D

parcopiDatums: Trešdiena, 25.04.2012, 06:21 | Ziņa # 3123
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Labrīt! hello

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BebrsDatums: Trešdiena, 25.04.2012, 07:44 | Ziņa # 3124
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
"Mēs esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām" Antuāns de Sent-Ekziperī

Lācene Made nošauta cilvēku drošības dēļ

Nav bildes- nav zives :D

parcopiDatums: Trešdiena, 25.04.2012, 07:46 | Ziņa # 3125
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Es jau no rīta skatījos, ka TVnetā pāri 600komentāriem. Visi baigie dabas draugi pēkšņi. A ja kāds būtu saplosīts?

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BebrsDatums: Trešdiena, 25.04.2012, 07:52 | Ziņa # 3126
Komentāri: 1412
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Pirmkārt, to kāpec jau pēc pirmās reizes kad izmuka neuztaisīja tādu voljēru lai neaizmūk un otrkārt vai tik tiešām nebija iespēju kaut vai iemidzināt. to ka vajag pieiet līdz 10 m lai iešautu miegazāles ir pilnīgās muļķības. Lācim jau ir jādzīvo mežā bet tas pavisam cits stāsts

Nav bildes- nav zives :D

MārisDatums: Trešdiena, 25.04.2012, 08:15 | Ziņa # 3127
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Bebr, gluži manas domas!

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

uldeensDatums: Trešdiena, 25.04.2012, 08:49 | Ziņa # 3128
Grupa: Savējie
Komentāri: 356
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Par to iemidzināšanu ar kaut kā īsti neticas ka vajag 10 metru tuvumā pieiet,bet nu ja reāli apdraudēja cilvēku drošību tad atbalstu nošaušanu-tagad tik kā būs ar saziedoto naudu jaunas mājas celšanai:)

eduksDatums: Trešdiena, 25.04.2012, 08:55 | Ziņa # 3129
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
Quote (uldeens)
tagad tik kā būs ar saziedoto naudu jaunas mājas celšanai:)

Uzcels jaunu māju kādam citam ;) ...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

parcopiDatums: Trešdiena, 25.04.2012, 09:00 | Ziņa # 3130
Multimakšķernieks
Nez kāpēc tāda ažiotāža ap vienu lāci? Cik cilvēka pieradinātu suņu un kaķu iet bojā un tiek pamesti/nosisti.....
Pēkšņi viens lācis tik svarīgs. Protams žēl dzīvnieka, bet man žēl arī mazo astaino ikdienā....

martiDatums: Piektdiena, 27.04.2012, 09:30 | Ziņa # 3131
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
šodien rīgā bērzu ziedputekšņi ļoti augstā koncentrācijā. ticiet man :D esmu kā bērzu putekšņu lakmuss.
ja tagad nolītu lietus, tad būtu visas ielas dzeltenas.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Piektdiena, 27.04.2012, 09:39 | Ziņa # 3132
Grupa: Dzēstās
Jā, tā ir gan. Lielās pavasara sākās? :)

parcopiDatums: Piektdiena, 27.04.2012, 10:27 | Ziņa # 3133
Multimakšķernieks
Ticiet man, man ir šodien grūti un neaizbraucu uz copi kā bija plānots raud

copmanis78Datums: Piektdiena, 27.04.2012, 10:35 | Ziņa # 3134
Copmanis-ziņnesis
Grupa: Savējie
Komentāri: 2574
Uzlāpies,nemokies alus

parcopiDatums: Piektdiena, 27.04.2012, 10:39 | Ziņa # 3135
Multimakšķernieks
Quote (copmanis78)
Uzlāpies,nemokies

Nezinu, vēl padomāšu. Gribās tomēr vismaz rīt lai var pie stūres sēsties un uz copi aizmaukt :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv