Es ārstēju savu sagriezto vēderu un nedaru neko Domāju, kā laiku izmantot lietderīgāk un varbūt uzrakstīt kādu rakstiņu, bet iedvesmu nevaru noķert
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
un man ģimene slimo un mašīna bišku arī...un tā gribēju šajās brīvdienās uz copi...Nu nekas,ceru ka nākamajās laiciņš būs normāl,tad 100% brauksim! Starp citu,kāds zin kas šī par vietu-Radžu ūdenskrātuve? kur atrodas zinu,bet vai tā ir copes vieta?
Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
sveiki.ka var dabut tadu maiku vai cepuri?gribetos ari sev tadu.loti labi izskatas.
Tprint.lv
Starp citu,kāds zin kas šī par vietu-Radžu ūdenskrātuve? kur atrodas zinu,bet vai tā ir copes vieta?
licenzētā vieta. 1 ls dienā, atkāpes no MN: no laivas drīkst no pirmā jūnija, atļauts lomā paturēt 3 līdakas, 3 zandartus, 2 samus, līľus 5 kg, plaužus 5 kg, karpas 5 kg, pārējo sugu zivis 5 kg no katras sugas
Tas jau bija retorisks jautājums Bet redz kā- tikko pajautāju, tā atradās vesels bars, kas šodien necopē. Es šodien neesmu pie upes augstāk minēto dzīvnieku (jenotu) dēļ. Roku dārzā zemi un auklēju apaukstējušos puiku, pie reizes naktstārpu krājums aug.
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
Nepiesārņošu pludiņmakšķerēšanas tēmu. Man vienīgais pludiņš būs uzgleznots uz griestiem, virs gultas, kad būšu pabeidzis remontu. Veca zviedru recepte ātrākai iemigšanai
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!