[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 11:34 | Ziņa # 2881
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Māris)
Šodien gan te kluss un mierīgs. Ko nez visi dara?

Es ārstēju savu sagriezto vēderu un nedaru neko :D
Domāju, kā laiku izmantot lietderīgāk un varbūt uzrakstīt kādu rakstiņu, bet iedvesmu nevaru noķert :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ljubitexDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 11:44 | Ziņa # 2882
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
un man ģimene slimo un mašīna bišku arī...un tā gribēju šajās brīvdienās uz copi...Nu nekas,ceru ka nākamajās laiciņš būs normāl,tad 100% brauksim! Starp citu,kāds zin kas šī par vietu-Radžu ūdenskrātuve? kur atrodas zinu,bet vai tā ir copes vieta?

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

parcopiDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 11:54 | Ziņa # 2883
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Pirmo reizi dzirdu tādu :)
Toties atradu savu lielāko noķerto zivi :D
Pielikumi: 1196451.jpg (49.8 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

J0nisDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 11:59 | Ziņa # 2884
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Šodien arī atpūšos ,jālaiž iepirk remontam šādi tādi materiāli un tad jāgatavojas rītdienas vimbu smelšanai :) jāaizbrauc kaut kur uz Jelgavas pusi

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

J0nisDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 12:00 | Ziņa # 2885
Kompānijas dvēsele
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Quote (parcopi)
Toties atradu savu lielāko noķerto zivi :D

Foršs loms ,apsveicu ,jau nokūpināji ???

Rīt braukšu vimbot

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Ziņojumu laboja J0nis - Sestdiena, 14.04.2012, 12:08

ZivnieksDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 12:47 | Ziņa # 2886
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
drunk

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BebrsDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 13:12 | Ziņa # 2887
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote (Māris)
Šodien gan te kluss un mierīgs.

Šodien nav jau jēga kaut kur laist. Pavēss vējelis un Jenotu ar pilna Ventmala :D

Nav bildes- nav zives :D

RaichaDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 13:16 | Ziņa # 2888
Reputācija: 4
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
Gaujas mala ar droši vien parpildīta ar copmaņiem raksta

andza26Datums: Sestdiena, 14.04.2012, 13:52 | Ziņa # 2889
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 4
Reputācija: 0
sveiki.ka var dabut tadu maiku vai cepuri?gribetos ari sev tadu.loti labi izskatas.

a.grinbergs

RaichaDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 13:55 | Ziņa # 2890
Reputācija: 4
Quote (andza26)
sveiki.ka var dabut tadu maiku vai cepuri?gribetos ari sev tadu.loti labi izskatas.

plapa ar bosu svilpo

parcopiDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 14:06 | Ziņa # 2891
Multimakšķernieks
Quote (andza26)

Tprint.lv

eerglisDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 14:08 | Ziņa # 2892
MRK
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 47
Reputācija: 2
Quote (ljubitex)
Starp citu,kāds zin kas šī par vietu-Radžu ūdenskrātuve? kur atrodas zinu,bet vai tā ir copes vieta?

licenzētā vieta. 1 ls dienā, atkāpes no MN: no laivas drīkst no pirmā jūnija, atļauts lomā paturēt 3 līdakas, 3 zandartus, 2 samus, līľus 5 kg, plaužus 5 kg,
karpas 5 kg, pārējo sugu zivis 5 kg no katras sugas

delfos komentārus nerakstu.

MārisDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 14:34 | Ziņa # 2893
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Tas jau bija retorisks jautājums :) Bet redz kā- tikko pajautāju, tā atradās vesels bars, kas šodien necopē. Es šodien neesmu pie upes augstāk minēto dzīvnieku (jenotu) dēļ. Roku dārzā zemi un auklēju apaukstējušos puiku, pie reizes naktstārpu krājums aug.

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

MārisDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 14:38 | Ziņa # 2894
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Nepiesārņošu pludiņmakšķerēšanas tēmu. Man vienīgais pludiņš būs uzgleznots uz griestiem, virs gultas, kad būšu pabeidzis remontu. Veca zviedru recepte ātrākai iemigšanai :)

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

ljubitexDatums: Sestdiena, 14.04.2012, 15:18 | Ziņa # 2895
Reputācija: 12
eerglis-paldies

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv