[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 18:10 | Ziņa # 2851
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14139
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote (Boroda)
pretodu līdzeklis Nr.1

Šādu? :D
Pielikumi: 8568683.jpg (26.4 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 18:14 | Ziņa # 2852
Grupa: Dzēstās
Es ir pārsmējies! :D
Izrādās tev pat katram odam ir savs pretlīdzeklis! :D

ljubitexDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 18:20 | Ziņa # 2853
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
kur un kā var tik smuku kreklu dabūt? es ar gribu...

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

parcopiDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 18:22 | Ziņa # 2854
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 18:25 | Ziņa # 2855
Izrādās, ka dubultcaurumu nemaz navajag urbt? :D

paganels(pp)Datums: Piektdiena, 13.04.2012, 18:58 | Ziņa # 2856
Grupa: Savējie
Komentāri: 460
Reputācija: 9
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Cepure izskatās ja ,krāsa arī ir mana mīļākā,tikai tas ķīsis varēja būt ne tik zaļš :D Ja nav noslēpums,cik tāda izmaksā?

esmu tur,kur neķeras:).

BorodaDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 20:13 | Ziņa # 2857
Tas nav ķīsis, tas ir lasis! :D Pēc kara, izsalcis.. :D

martiDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 20:33 | Ziņa # 2858
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
darbā nopumpēju NG pēdējo raidījumu, kur šie sniegā tās auslejas velk.
nodomāju, ka ZB jau tie raidījumi, kur tās baltās zivteles grābsta :(
un tā visu ziemu (ar izņēmumu zviedrijā). baigi gribās līdaku, zandartu, asaru raidījumus :)
drusku vēl jāpaciešas.

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 21:02 | Ziņa # 2859
Marti, cieties, bet es rītvakar sākšu vilkt un tik pirmdien, ja būs veselība, bildes ielikšu no vilkšanas. :D

BebrsDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 21:14 | Ziņa # 2860
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Melajā piektdienā var copēt nebraukt :D Vakarnakt salasījās vairāk kā 2 litri nakstārpi(apmēram 400 gab). Šorīt laidu vecu copesvietu pārbaudīt, tur var uzpludu palaist,

3.5 stundu rezultāts 4 asarīši, 1 ķīsis, redzēju vairākas zivis kas pusdzīvas peldēja līdz ar to radās aizdomas ka izbliests ar elektrību. Jau 5 to gadu tur vairs copes nav, tā vijš i.

Nav bildes- nav zives :D

BebrsDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 21:19 | Ziņa # 2861
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Vakarpusē pie mājas pacopēju ar šādu aparātu

Kopējais pirmais loms bildē, vispār interesanta lieta, iepatikās

martiDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 21:21 | Ziņa # 2862
Estēts
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
labais! es ar kaut kad gribēju šito nodarbi parpovēt.
aparāts pašam?

BebrsDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 21:25 | Ziņa # 2863
Quote (marti)
aparāts pašam?

Nē, bijušais kaimiņš ar aparātu ciemos atbrauca.

martiDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 21:27 | Ziņa # 2864
Estēts
dārgs maita tas aparāts. biju pat domājis uz nedēļas nogali izīrēt.
viens džeks latvijā baigi aizrāvies ar to ražošanu - visādu veidu.
http://www.metaldetector.lv/

parcopiDatums: Piektdiena, 13.04.2012, 21:28 | Ziņa # 2865
Multimakšķernieks
Man tieši tāds pats aparāts, bet tā pa īstam nav ievilcis. Kaut gan Bauskas pusē biju arī šo to atradis :) Cope tomēr krietni vairāk ievelk.
Ar šo nopietni jānodarbojas. Jālasa vecas grāmatas, jāapjautā veci ļauži, jāmeklē kaujas vietas(ja patīk pa kariņu rakties), jāpēta vecas kartes, jāskatās kur bijuši krogi, mājas u.t.t. Karoče interesanta lieta, bet paņem baigi daudz laika. A aizskriet uz pludmali dēļ latiņa, nav vērts :)
Ja kādam tas viss interesē, tad laipni aicināti vesturesklubs.lv kas ir mūsu lapas draugs jau kopš pirmsākumiem :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv