Varbūt Tev vēl kāds neliels galdiņš arī ir, ko zem nojumes var nolikt?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es jau nu gulēšu teltī. Mašīnā es varu arī pilsētā pagulēt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man tādas informācijas, ka tur būtu slips nav. Ja uz rokām jānes, tad cita runa. Laiva +/- 100 kg Motors 50 kg dažādi pričendāļi +/- 50 kg _________________________ kopā +/- 200 kg
4-atā var aiznest.
Tā kā parasti braucu copēt 2-atā, iespēju par staipīšanu esmu aizmirsis ..Un tomēr sūdos kaut kas ir! Tūkstošiem mušu taču nevar kļūdīties...
Es piekrītu Aigaram ,laivu ienesīsim kauč uz muguras Tu tak zivju zupai mums ko noķersi
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
man tāda pat telts kā dadzītim, tikai gultu es klāju savādāk es laižu nost priekšējo blakussēdētāja beņķi, lai var izstiept kāju pirkstus un frizūrai vieta. un blakus sakārtoju un mīļi apskauju makšķeres.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Visi salidojumi ir bijuši superīgi un šis nebūs savādāks! Kompānija mums ir vislabākā, lai cik lielā sastāvā tā savāktos!
Es celšu tikai vienu A makšķeres man būs līdz, kā pašam skopākajam - daudz!
Bļins skrobe baigakā telts ir guļammaisu ar atradu pat piepušamo matraci atraku copes lietas parlasiju a nekur netieku nāksies braukt bez pavadinas meppus peldinat pie cesim
Gribu ātrāk sestdienas rītu! Satikt foršos copes kolēģus, dzirdēt Spridzekļa smieklus un noķert kādu zivteli