Par video. Vienīgais, kam būtu no tā jākaunās ir Imants, bet viņš nemaz nav makšķernieks. Pārējie jau nelamājās. Video ir izdzēsts, ja kādu aizvainoju, tad atvainojos. Man personīgi nav problēmu uz sevi paskatīties no malas, ne vienmēr ir vajadzīgas maskas Vienkārši publicēju to, kā tas arī notika, bez visādas liekuļošanas.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vienkārši publicēju to, kā tas arī notika, bez visādas liekuļošanas.
nu bet tas bij salidojums kam nepatika lai iet pa gaisu , nu mats varbūt ar bija pardaudz , bet tā visā visumā bij oks video reali atspoguļots salidojums režisora versija bez korekcijām .
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Gandrīz no tās pašas sērijas Sieva vīram:Es nesaprotu,kā var katru svētdienu pavadīt alus bārā ? Vīrs:Nesaprotu,nesaprotu !!!! Kāpēc tu vispār runā tad par lietām kuras tu vispār nesaproti ?
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Sieva vīram:Es nesaprotu,kā var katru svētdienu pavadīt alus bārā ? Vīrs:Nesaprotu,nesaprotu !!!! Kāpēc tu vispār runā tad par lietām kuras tu vispār nesaproti ?