Darbā sarunāju busu! Nebūs pārbāztā mašīnā jālaiž Tātad es visticamāk izbraucu, un visi kas ar mani, agrā sestdienas rītā. Jo piektdien jau pavēlu sanāk. Bet nu jāskatās, ja uznāks luste, tad var laist jau piektdienas vakarā Busu dabūšu ap 19:30
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Laika apstākļi mani galīgi nebaida. No vēja var noslēpties mazākajās upītēs, no lietus ar attiecīga apģērba palīdzību Ir lūgums tiem, kas nebaidās un brauks - paņemiet līdz nedaudz sausu malku un ogles. Tikko sazvanījos ar Chominju, viņš arī nobriedis savu gruntpludspiningkātu pamērcēt
P.S. Chominjam telts laukos, tā ka Jutrix nevarēs viens kā kings busā gulēt
P.S.S. Busā īstenībā kādi četri toč var gulēt. Divi kuzovā, viens uz priekšas beņķiem, viens uz aizmugures beņķiem
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Dadziic - a kāpēc Tu laivu gribi laist citā vietā iekšā? J0nis saka, ka turpat mierīgi var ielaist
Man tādas informācijas, ka tur būtu slips nav. Ja uz rokām jānes, tad cita runa. Laiva +/- 100 kg Motors 50 kg dažādi pričendāļi +/- 50 kg _________________________ kopā +/- 200 kg
4-atā var aiznest.
Tā kā parasti braucu copēt 2-atā, iespēju par staipīšanu esmu aizmirsis
ja nebūs ļoti stiprs vēiš,tad mēs braucam...bet domāju ka bēz nakšņošanas...kaut-gan to uz vietas skatīsimies...ogles 1 paku 100% ņemsim...mums tagad šāds braucamais,bet gulēšanai vēl nebija izmēģināts...