Nu tad darām tā, ka tie, kas gribētu piedalīties, lai ieraksta kurš mēnesis viņiem ērtāks. Jūnijs, jūlijs vai augusts. Un tam mēģināsim vienoties par nedēļas nogali!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu man pagaidām velk tikai uz Jūlija beigām Ja skatās sestdienas, svētdienas. Katrā zinā ja būs brivs, tad dalība un vēlme piedalities salidojumā ir un nekur nav aizmukusi, bet tie grafiki ar brivajiem datumiem ir tādi kā ir un neko nepadarīs.
Šogad iespējams atkal briest foruma salidojums. Provizoriskie datumi varētu būt 1.-3.jūnijs. Vieta nav izlemta, arī šie datumi nav akmenī iecirsti. Interesanti piedalīties ir, vai nafig to salidojumu?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Varētu gan kaut kad salidot, bet man atvaļinājums no 7. maija - 2 nedēļas. Tālāk plāni nezināmi. Varētu plānos iekļaut arī jūnija sākumu.... Pa lielam es par, ja tik Jonis piedalās!
Interesanti piedalīties ir, vai nafig to salidojumu?
QuoteZivnieks ()
Gan jau varētu
Cik saprotu, tad divas nedēļas Zivnieks te nebūs, kamēr atvaļinājums viņam. Viņš jau tā rakstīja forumā. Be, ja viņš būs pret mums, kā Martins saka, tad pats vainīgs