Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tā. Ir doma salidot. Nezinu vēl kur, bet datumus zinu. 10.-12.jūnijs! Kaut kad drīzumā izdomāšu kur. Tā, ka varat ieplānot, ja kāds vēlās piedalīties!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Salidojums notiks no 10.jūnija vakarpuses līdz 12.jūnija vakaram. Vieta visticamāk būs Lielupe. Tuvākajā dienās taps salidojuma plāns. Kas plāno piedalīties, var jau lēnām briest
Jautājums uz aizbēršanu Jūnijā ir doma uztaisīt salidojumu. Iespējāmie datumi varētu būt 2.-4.jūnijs vietu vēl nezinu. Vai ir vēlme kādam salidot un piedalīties kopīgā copē?
Pareizi, tad vēlēšanas. Tad laikam tie datumi toč neder. Man zem jautājuma ir 16.-18.jūnija nedēļas nogale, tad iespējams varētu. Bet vai vispār kāds ir gatavs piedalīties, tāds ir jautājums? Es ar Imantu jau tāpat varu aizbraukt pacopēt, tāpēc tas nav jāsauc par salidojumu
Jau cik gadi pagājuši, bet katru reizi, kā dzirdu šo dziesmu, prātā nāk Kāla ezera salidojums! Bija jautri!
Klausos un nāk smiekli Tas bija labi jautrs salidojums Ir ko atcerēties Un kur tad vel Sausās Daugavas zābaku balles gājiens un batuts .Kā arī dejas pie Lielupes Bauskā . Vai cik tie bija labi laiki
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Tieši tāpēc gribās šogad atkal savākties. Lielākām vai mazākā kompānijā. Katru gadu ir bijis pa skaisto un ir ko atcerēties! Es varētu pieskaņoties vairumam un mēģināt saorganizēt pasākumu jūlijā, vai augustā....vai pat septembrī. Bet svarīgi saprast, vai vēl kāds, izņemot mani, to grib! Pagaidām atkal izskatās, ka bez sevišķa entuziasma viss notiek...