Kaut kā nevar apskatīties. Varbūt vienkāršāk skrīnu noņemt no atzīmētās kartes un kā bildi ielikt?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man gan patīk Vienīgais Dzirnezers man "ne pārāk", no tā gala. Tuvākajā laikā būs zināms - brauksim salidot pie Lilastes ezera, vai Dūņezera. Iespējams sanāks aizbraukt pačekot uz vietas, tad jau labāks priekšstats radīsies, kas labāk der
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tātad tā. Ir doma par kopīgu copīti un atpūtu pie ūdens. Datumi ir skaidri, vieta nav skaidra. Datumi ir 12.-14.jūnijs. Var saukt par salidojumu, kopīgu copi, vai vienalga kā.....lietas būtību tas nemaina Tātad piedāvāju interesentiem savākties uz kopīgu copi otrajā jūnija nedēļas nogalē 12.-14.jūnijs. Jautājums tāds, vai kādam ir par ko tādu vispār interese(es tāpat tajos datumos kaut kur braukšu pie dabas), un kurš vēlētos piebiedroties Ir kādas idejas, vai ierosinājumi?
Datumi baigi riebīgi Baigi jāskatās kā būs, kad nāks tuvāk, jo man nākamās divas nedēļas nogales būs prom no mājām ar copi saistītos pasākumos. Kaut kad jau ar junioru arī jāpadzīvojās...tiešām nezinu Vietu iesaku aizbraukt uz Burtnieku.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Varētu septembra pirmajā pusē ko mēģināt uzorganizēt, bet vai atrastos dalībnieki
Man jāsaskaņo ieplānotās brīvās dienas ar darbu. Kaut vai vienu piektdienu. Izskatās, ka varētu oktobra otrā pusē. Bet tad gan pie jūras, jo tad bute ir klāt.