Tanī laikā tiešām labi būtu k-kur pie Daugavas. Grunteņot mīļotāji var cerēt arī pie kāda ūsaiņa tikt.. Varu ieteikt varen feinu vietu mazliet lejpus Pļaviņām. Vienīgi tas ir uz salas un arī drošu mašīnu novietošanu nezinu, kur īstenot
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
a varbūt vecdaugavā? tur tās laivinieku ielas galā? ērta auto novietošana, apgaismots krasts. ir vēži. piknika vieta. smilšu pludmale. ērti laivu ielaist.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu i kas tur ir? Tas jau pat nav pie ūdens Vecdaugavā vienīgā vieta, kas der salidojumam, ir Mangaļsalas pusē tā pļava, kur bija ziemas mači. Bet Arī nosacīti, jo tur vasarā brauc atpūtnieki un nekāda cope tur baigi nesanāks. Ar gruntenēm ar nav pārāk daudz vietu, kur izspelsties. Ā, vēl der tā pļava, kur uzraksts bija "Lēnu gaitu", bet tur var piebraukt vai nu ar laivu, vai diezgan liels gabals pāri pļavai jāčāpo, kas ar mantām nav viegli. Tad jau labāk Ķīšezerā uz Sniķera salas
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ā, vēl der tā pļava, kur uzraksts bija "Lēnu gaitu", bet tur var piebraukt vai nu ar laivu, vai diezgan liels gabals pāri pļavai jāčāpo, kas ar mantām nav viegli.
Nē ,nē mašīnas vajaga tādā pasākumā blakus .Savādāk būs tā ka pus dienu mantas nes uz bāzi un otru pusi nes atpakaļ A kad tad copēt ????
Viena vieta ir padomā ,sazināšos tūlīt ar Aigaru tad lemjiet ,balsojiet vai vēl kautkā
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
svētdien braukšu lūkot jaunu vietiņu pie Lielupes...redzēsim kas tur notiek..Teica,ka esot liela pļava kur maniem suņiem izskrieties..un zivs upē arī esot..
Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani