Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jā, ar to vecumu un piektdienas vakaru ir tā, ka atbildību neviens negrib uzņemties. Piektdienas vakarā nenoliedzami tiks grauzti arī cepumi, tāpēc nezinu kādu pozitīvo piemēru mēs tur varētu rādīt jaunatnei....moš labāk pievienojies no rīta uz sacensībām, vai arī kopā ar kādu pilngadīgo, kas var uzņemties atbildību.
Es atkal iedomājos, ka Augustszz24 varētu būt sirms kungs, kas uztraucas vai tiks līdzi jaunajiem
Un vispār - kāds to vietu ir apskatījis? Tur tiešām var piekļūt? tb, vai var piekļūt ar ne-džipveidīgu auto un neiebraucot privātīpašumā. Vēl mani uztrauc vai krasts tajā vietā būs aizaudzis - man nav ar ko attīrīt vietu krastā un/vai ūdenī.