Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pacienāja ar nēğiem. Neesmu lielais nēğu fans, bet šitie tīri labi garšo!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Diemžēl nezinu. Bet izskatījās, ka apcepti un pēc tam kaut kādā diļļu marinādē turēti
Vai kādam ir nācies sagatavot žurku? Domāju - nesen noķertu, beigtu un pagalam. Esmu redzējis visādus izdzīvošanas raidījumus, kur dalībnieki priecājas par šāda lopiņa noķeršanu. Kaut kā uz iesma cep, ēd un saka - super. Vai tiešām tas kustonis ir ēdams un vēl garšīgs? p.s. šorīt jau ceturto izmetu misenē... p.p.s. man ir super lamatiņas.:))))
Pagaršo un pēc tam pastāsti :D Kas par lamatiņām? man pēc ilgiem gadiem šamās garāžā parādījušās, domāju, ka vajadzētu kkā pabiedēt viņas.
Kazarmu ielā ir tāds tjipa saimniecības un visu citu lietu preču veikaliņš puspagrabā (mošk cokolstāvā). Tur nopirku lamatiņas. Virsū rakstīts Victor. Cērt labi. Bet žurks nav pele, kas gatava uzreiz, žurks vēl kādu brīdi tirinās (traucē gulēt). No iegūtajām četrām divas bij kaut kā tikušas ārā no lamatas, bet turpat arī palika... Maksāja laikam bik virs 3 euro... p.s. par to žurkēšanu - tas tik joks, bet taisīt baigo remontu īrētā dzīvoklī arī nevelk...