Vai kāds ir bijis nedaudz uz aukšu virs Ķeguma hesa tajā Ņegā interesanta vieta izskatās :)
Tur viss iet Ņigu Ņegu Nav būts, ja nopietni! Kaut kur pie Staburaga esmu copējis, tur brekši tīri labi ņēma. Toreiz ar Voldiņu un Imantu labs video aizgāja nebūtībā, kad pa nakti ūdens riktīgi pienāca klāt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vai kāds ir bijis nedaudz uz aukšu virs Ķeguma hesa tajā Ņegā interesanta vieta izskatās :)
Biju vienreiz, bet tad HESi ūdeni bija nolaiduši un tecāja tāda šaura čura ar dubļainiem krastiem. Neuzrunāja tā vieta, pat vēlāk pie normāla ūdens līmeņa. It kā jau kaut kas tur ienākot no Daugavas. Vari breksīti uz pīderi kacināt. Bet nezinu...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pagājušo nakti bik ar vallapēdu pa Brīvībeni pabraukājos. Posmā Cēsu iela - Teika. Nu baigie remonti, nebiju sen pa tumsu tur bijis... pie viena nakts zobārstu apmeklēju. Rīta pusē pāris stundas miega un uz darbu. Tgd sajūta - it kā būtu visu nakti un dienu nocopējies. Jāpaņem 50 gr miega zāle profilaksei un bik jāatlūst...
Dar man tēvis pastaliņas, pērc man staltu cepurīt, šuj man svārkus māmuliņa, skolā ieti man gribas...
Sveicieni jaunajai paaudzei skolas gaitas atsākot/uzsākot!
Veiksmīgu mācību gadu un ne asakas!